Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Yönetimine Enner Valencia Çağrısı!

İsa Kethüda
30.01.2023 - 09:03 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 09:11

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı yendiği maçta 4 gol atan Enner Valencia için özgü dolu sözler kullandı ve yönetime çağrıda bulundu.

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe Yönetimine Enner Valencia Çağrısı!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 5-1 gibi net bir skorla mağlup etti.

Valencia, Kasımpaşa karşısında şov yaptı

Sarı-lacivertli takımda Enner Valencia, karşılaşmaya damga vurdu. Ekvadorlu golcü oyuncu rakip filelere tam 4 gol atarak tarihe geçmeyi başardı. 

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yönetimine çağrı

Karşılaşma sonrası eski futbolcu ve TRT Spor yorumcularından Nihat Kahveci, Enner Valencia için Fenerbahçe yönetimine çağrıda bulundu. 

İlgini Çekebilir
Lider Galatasaray seriyi, Fenerbahçe takibini sürdürdü!
Habere Git

"4 gol atarsan tarihe geçersin"

Skorer'in derlediği habere göre; Enner Valencia'nın attığı 4 golle birlikte tarihe geçtiğini dile getiren Nihat Kahveci, "1 gol atarsın överiz, 2 atarsın, 3 atarsın överiz ama 4 gol atarsan tarihe geçersin. Valencia da tarihe geçti" dedi. 

"Jesus'un bugün akıllı hamleleri vardı"

Teknik direktör Jorge Jesus'un maçı yaşadığını belirten Nihat Kahveci, "Jesus'un bugün akıllı hamleleri vardı. Maçı yaşadığını gördük. Son dönemde o eski enerjisi yoktu, bugün o eski enerjisini gördük. Golden önce taçı hızlı kullandırttı, penaltıdan önce Batshuayi'ye bağırıp Valencia'nın atmasını sağladı, Valencia ile Ferdi'yi alkışlattı... Hep maçın içindeydi bugün" açıklamasını yaptı.

"Fiyat bölümüne istediğini yazdırtırım"

Fenerbahçe yönetiminin Enner Valencia ile yeni sözleşme imzalaması gerektiğini vurgulayan eski futbolcu, "Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam maç biter bitmez Valencia'nın yanına elimde sözleşmeyle gider, fiyat bölümüne de istediğini yazdırtırım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı yıldıza talip çıktı!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Enner Valencia, bu sezon forma giydiği 29 maçta 22 gol ve 4 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler