Fenerbahçe'de Valencia-King ortaklığı Kasımpaşa'yı dağıttı

Orhan Gülek
15.08.2022 - 22:03 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 23:14

Süper Lig'in 2. haftasında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe, Enner Valencia-Joshua King ortaklığıyla skoru 4-0'a taşıdı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Valencia-King ortaklığı Kasımpaşa'yı dağıttı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan sarı lacivertliler, ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

Karşılaşmada Fenerbahçe 8. dakikada Joshua King'in golüyle 1-0 öne geçti.

Kasımpaşa'da Hasan Emre Yeşilyurt, 16. dakikada kırmızı kart gördü.

Ferdi Kadıoğlu'ndan ilk asist, Joshua King'den ilk gol

Heyecan dolu mücadelede sol kanattan topla buluşan Ferdi Kadıoğlu, pasında savunma arkasına sarkan Joshua King'e aktardı. Kaleciyi geçen Joshua King topu ağlara gönderdi. Bu golle Ferdi Kadıoğlu bu sezon ilk asistini yaparken, Norveçli futbolcu Joshua King de Süper Lig'deki ilk golünü Kasımpaşa'ya attı.

Kasım 2021'den sonra ilk gol

Son olarak Premier Lig ekiplerinden Watford'ın formasını giyen ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Norveçli forvet, Kasım 2021'den sonra ilk golünü Kasımpaşa maçında attı. Öte yandan King, son 8 gölünün 7'sini deplasmanda kaydettiği ortaya çıktı.

Fark 2'ye yükseldi

10 kişi kalan Kasımpaşa karşısında rahatlayan Fenerbahçe, 34. dakikada Enner Valencia'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Sağ çizgide topla buluşan Lincoln, arka direğe ortasını yaptı. Enner Valencia kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Emre Mor, Süper Lig'de siftah yaptı

Fenerbahçe 45+3. dakikada Valencia'nın asistiyle Emre Mor skoru 3-0'a getirdi. Bu golle Valencia 1 gol 1 asistle oynarken,  Emre Mor da Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de siftah yaptı

Valencia-King ortaklığı Paşa'yı dağıttı! Fark 4'e yükseldi

Fenerbahçe, 58. dakikada Enner Valencia'nın golüyle 4-0 öne geçti. Orta alanda topu kapan Joshua King, sağ çaprazdaki Valencia'nın önüne bıraktı. Valencia vurunda topu ağlara gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler