Valencia'dan açıklama! Maxi Gomez Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Orhan Gülek
28.08.2022 - 20:05 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 20:11

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'nın teknik direktörü Gennaro Gattuso, Fenerbahçe ile anılan golcü futbolcu Maxi Gomez'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Valencia'dan açıklama! Maxi Gomez Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

AJANSSPOR - HABER

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'nın teknik direktörü Gennaro Gattuso, ismi Fenerbahçe ile anılan golcü futbolcu Maxi Gomez'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

"Maxi Gomez, sıradan bir oyuncu değil"

Atletico Madrid ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşa Gattuso, tecrübeli golcü Edinson Cavani'nin Valencia'ya olası transferi hakkında, "Ben doğam gereği iyimserim. Çalışıyoruz, şansımız olduğunu düşünüyorum. B planımız yok. Takımımızda 3 forvetimiz var. O sıradan bir oyuncu değil. Kariyerinde birçok gol attı ve bazı büyük takımlarda oynadı. 35 yaşında ama inanılmaz bir zihniyeti var. Oyuncularla konuştuğumda paradan değil, taktik meselelerden bahsediyorum. Son birkaç haftadır çalışıyoruz ama umarım bizim için olumlu bir şekilde biter." sözlerini dile getirdi.

"Maxi Gómez ile yarınki maçı hazırlandık"

"Cavani gelirse, gitmesi gereken bir oyuncu olur mu?" sorusu üzerine Maxi Gomez'den bahseden İtalyan çalıştırıcı, "Şu anda birlikte çalıştığım oyunculara çok saygı duyuyorum. Kadroda yer alan Marcos André ve Maxi Gómez ile yarınki maçı hazırlandık. Transfer piyasası hala açık ve her şey olabilir. Ancak ikisinin de takımdan gitmesi yönünde bir talebim olmadı." dedi.

İlgini Çekebilir
Rumlar erken başladı! Bir garip Fenerbahçe haberi...
Habere Git

Gomez, Fenerbahçe ile anılıyor

Uruguaylı golcünün ismi son dönemlerde hücum hattına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe ile anılıyordu.

2019 yılında Celta Vigo'dan Valencia'ya 14.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun, takımıyla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Maxi Gomez'in performansı

Kariyerinin en başarılı dönemlerini Celta Vigo'da geçiren ve Uruguay Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda mücadele etme planı olan Maxi Gomez, geçtiğimiz sezon 32 maçta 5 gol ve 3 asiste imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler