Fenerbahçe'den Enner Valencia Kayserispor Maçı Sonrası Paylaşım Yaptı

Akın Ungan
07.04.2023 - 09:16 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 09:32

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor maçı sonrası Jorge Jesus'la beraber fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Enner Valencia Kayserispor Maçı Sonrası Paylaşım Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 4-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Maçta oyundan çıkarken Fenerbahçe taraftarından tepki çeken Enner Valencia, karşılaşma sonunda bir paylaşımda bulundu.

Beşiktaş maçında kaçırdığı penaltıyla tepki çekti

Kadıköy'de Beşiktaş'a 4-2 kaybedilen kritik derbide bir penaltıdan yararlanamayan Enner Valencia taraftarın tepkisini çekti. Oyundan çıkarken ıslıklanan Ekvadorlu santrfor maçın ardından bir paylaşım yaptı.

Jesus teselli etti, Valencia paylaştı

Enner Valencia, oyundan çıkarken hocası Jorge Jesus'un kendisini teselli etmek için sarıldığı fotoğrafı kişisel Instagram hesabında yaplaştı.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan Ali Koç'la yaşadığı tartışma hakkında açıklama!
Habere Git

Bu sezon 30 gol attı!

Enner Valencia bu sezon kariyerinin en parlak sezonlarından birini yaşıyor. Fenerbahçe forması ile 37 resmi müsabakada süre alan forvet, tam 30 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 5 defa takım arkadaşlarına gol pası veren Valencia, 4 maçta sarı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler