Valentin Rosier, Beşiktaş'ta!

30.07.2021 - 19:17 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 19:59

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta Valentin Rosier transferi resmiyete kavuştu. İşte detaylar...

Valentin Rosier, Beşiktaş'ta!

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz sezon, Beşiktaş'la hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası zaferleri yaşayan Valentin Rosier; resmen Beşiktaş'ın futbolcusu oldu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından Fransız futbolcunun transferine ilişkin bir paylaşım da yapıldı. 

Rosier'e havaalanında sevgi gösterisi

Transfer sürecinde net bir duruş sergileyen ve Beşiktaş’tan başka takımda oynamayacağını “Beşiktaş’ın Çocuğu” sözleriyle sosyal medyadan paylaşım yaparak gösteren sağ beki taraftarlar tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı. 

Satın alma opsiyonuyla kiralanacak

NTV’nin haberine göre, Valentin Rosier’nin gelecek sezonda da siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyeceği belirtiliyor. Buna karşılık Beşiktaş, sezon sonunda devreye girecek zorunlu satın alma opsiyonuyla Portekiz ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Valentin Rosier’in istatistikleri

Geçtiğimiz yıl, Beşiktaş formasıyla 33 lig maçına çıkan Valentin Rosier 1 gol, 7 asistlik performansıyla takımının şampiyonluğuna katkı sağladı. Fransız oyuncu ayrıca kariyerinin ilk golünü Beşiktaş formasıyla attı.

"Yuvana hoş geldin..."

Siyah-beyazlı kulüpten de transferle ilgili, "Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız; Beşiktaşımıza duyduğu derin aidiyet ve sergilediği özverili performansla taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Valentin Rosier’e yuvana hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler