Flaş Valentin Rosier iddiası! Süper Lig devi peşinde...

28.10.2024 - 12:58 | Son Güncellenme: 28.10.2024 - 13:05

Galatasaray'ın ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski futbolcusu Fransız sağ bek Valentin Rosier'in peşinde olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Flaş Valentin Rosier iddiası! Süper Lig devi peşinde...

Sezon başında kadrosuna kattığı Danimarkalı sağ bek Elias Jelert'ten istediği verimi alamayan Galatasaray'ın sürpriz bir oyuncunun peşinde olduğu ileri sürüldü.

Jelert'i ocak ayında kiralamak isteyen sarı kırmızılıların Danimarkalı futbolcunun yerine sağ bek pozisyonu için gündemine flaş bir isim geldi.

Valentin Rosier iddiası

A Spor'da yer alan haberde; Galatasaray'ın, kariyerini İspanya La Liga takımlarından Leganes'te sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu 28 yaşındaki Fransız sağ bek Valentin Rosier'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

Sarı kırmızılıların sezon başında Beşiktaş'tan bedelsiz olarak Leganes'e giden Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak için istekli olduğu aktarılırken 28 yaşındaki oyuncunun da yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

.

Kulübünden kolaylık istedi

Leganes ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Rosier'in, transfer için İspanyol temsilcisinden kolaylık sağlanmasını beklediği ifade edildi. Rosier transferinin kısa süre içinde netleşmesi ve Fransız futbolcunun Galatasaray'a gidip gitmeyeceğinin belli olması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Fransız sağ bek bu sezon Leganes'te 10 maça çıkarken 1 asist yaptı.

Kariyerinde, Dijon, Sporting, Beşiktaş ve nice formaları giyen Valentin Rosier, siyah beyazlı takımdaki ilk sezonunda lig şampiyonluğu yaşakış sonraki dönemlerde ortaya koyduğu performansla yoğun eleştiri almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler