Valentin Rosier: "Galibiyeti hak eden bir oyun oynamadık"

Orhan Gülek
30.10.2021 - 18:29 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 18:33

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Valentin Rosier, değerlendirmelerde bulundu.

Valentin Rosier: "Galibiyeti hak eden bir oyun oynamadık"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Valentin Rosier açıklamalarda bulundu.

Fransız yıldız mücadelenin ilk yarısında kötü oynadıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Toparlamaya çalıştık ama bu yeterli olmadı"

"Özellikle ilk yarı çok kötü oynadık. İkili mücadeleleri kazanamadık, çok basit top kayıpları yaptık, yeteri kadar agresif değildik. İkinci yarı da bir reaksiyon vermeye, durumu toparlamaya çalıştık ama bu yeterli olmadı. Gerçekçi olmak gerekirse bu akşam oynadığımız oyun galibiyeti hak eden bir oyun değildi. Tabii ki biz Beşiktaşız, kendimiz için, birbirimiz için, takım arkadaşlarımız için, taraftarlarımız için, camiamız için savaşmalıyız ve bunun altından kalkmalıyız.

"Net bir pozisyonumuz olduğu söylenemez"

"Yeteri kadar pozisyona giremedik, sadece Kenan'ın bir denemesi var onun haricinde net bir pozisyonumuz olduğu söylenemez. Tabii ki de bununla ilgili bir açıklama yok bende duran toplar ile ilgili kısmıyla. Şunu söyleyebilirim, antrenmanlarda daha çok çalışıp, antrenmanlarda bunun üstüne daha çok düşüp orada bazı şeyleri daha otomatik hale getirmemiz gerekiyor. Bugün o kadar otomatik değildi. Bunu toparlayacak olan bizleriz. Trabzonspor maçı var önümüzde ve bütün gücümüzle bu maça hazırlanacağız."

Bu sonuçla zirve mücadelesi veren Hatayspor puanını 23'e yükseltti. Hemen ardındaki Beşiktaş ise 20 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Hatayspor ise Adana Demirspor deplasmanına gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler