Valentin Rosier'den Beşiktaş kararı: Tazminatımı verirlerse giderim

Aleyna Gürgen
03.07.2024 - 09:08 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 09:20

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Valentin Rosier transfer için kararını verdi. İşte geçen sezon Nice'te forma giyen Rosier'in kararı...

Valentin Rosier'den Beşiktaş kararı: Tazminatımı verirlerse giderim

Yeni sezon öncesi Süper Lig ekiplerinde önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in Siyah-Beyazlı ekipten ayrılmaya sıcak baktığı aktarıldı.

Rosier, Beşiktaş'tan ayrılmaya hazır

Hürriyet Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine Beşiktaş'ın geçen sezon Nice'e satın alma opsiyonu ile kiraladığı Valentin Rosier geleceği için kararını belirledi. Fransız futbolcunun takım ile çalışmalarına başlarken "Eğer beni istemiyorlarsa ayrılmaya hazırım. Tazminatımı verirlerse giderim." dediği belirtildi. 

Yönetim ise 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Valentin Rosier için kararını teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile görüştükten sonra verecek. 

Beşiktaş, Copa America'yı bekliyor

Valentin Rosier, Beşiktaş'ta 172 resmi maça çıkıp 5 gol ve 20 asist kaydetti. Fransız futbolcu devre arasında kiralandığı Nice'te ise yalnızca 3 maçta 50 dakika forma giyebildi. Rosier bu 3 maçta ise herhangi bir gol veya asist kaydedemedi. 

Ayrıca Beşiktaş'ın gündeminde olan Benfica yıldızı Angel Di Maria'nın transferine sıcak bakıldığı ve Copa America’nın beklendiği de aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Süper Lig golcüsünü listeye ekledi! Trabzonspor’a rakip oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler