Valentin Rosier'den flaş transfer cevabı! "Galatasaray'a gidebileceğim..."

07.08.2021 - 15:19 | Son Güncellenme: 07.08.2021 - 15:29

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'dan kadrosuna kattığı Valentin Rosier, kulübün YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Valentin Rosier'den flaş transfer cevabı! "Galatasaray'a gidebileceğim..."

AJANSSPOR - HABER

 

Beşiktaş'ın önceki sezon Sporting Lizbon'dan kiraladığı Valentin Rosier, İstanbul'da geçirdiği bir sezonun ardından "Beşiktaş'ın Çocuğu" olarak anıldı, taraftarın gönlünde taht kurdu. Profesyonel kariyerindeki ilk gollerini yine siyah-beyazlı formayla kaydeden Fransız futbolcu, yaz transfer sezonunda zorunlu satın alma opsiyonu maddesiyle Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu. Kulübün YouTube kanalına konuk olan Valentin Rosier, zorlu transfer sürecini, Galatasaray iddialarını ve teknik direktör Sergen Yalçın'ı değerlendirdi. İşte, Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Valentin Rosier'in açıklamalarından kesitler.

Rosier: "Daha iyi teklifler aldım..."

Röportajın başında transfer sürecini ve kendisine gelen teklifleri açıklayan Valentin Rosier: Hayatta her zaman meselelere para ekseninde bakmamak lazım. Parayı öncelik alırsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Beşiktaş'ın teklifinden daha iyi teklifler aldım ama defalarca söylediğim gibi Beşiktaş'ta çok mutluyum. Geçen sezon çok iyi bir sezon geçirdik, iki kupa kazandık. Burada kalma isteğimi her seferinde tekrarladım ve bunun için de elimde gelen gayreti gösterdim. Neyse ki işler rayına oturdum. Burada devam etme şansını elde ettim" diye konuştu.

Galatasaray iddiası

Yaz transfer sezonunda Galatasaray'la anılan Rosier: "Galatasaray’a gidebileceğim, Beşiktaş’ta devam etmeyeceğim haberleri çıktı. Beşiktaş taraftarlarının için rahatlatabilmek ve dedikoduları yalanlayabilmek için bu söz aklıma yattı. Paylaştıktan sonra da olay epey yayıldı ve patladı" dedi. 

"Bence onu anlatan kelime bu olmalı..."

Röportajın devam eden bölümünde teknik direktör Sergen Yalçın hakkında konuşan Valentin Rosier: "Sergen hocanın en çok öne çıkan özelliği teknik. Maçlarda, antrenmanlarda hocanın önceliği her zaman teknik tarafta oluyor. Bence onu anlatan kelime bu olmalı" ifadelerini kullandı. 

Bir ilki daha yaşayacak

Röportajın sonuna doğru Şampiyonlar Ligi'nden bahseden Fransız sağ bek: "Kariyerimdeki çoğu ilki burada yaşadım. İlk golümü burada attım, ilk kupamı burada kazandım. Şimdi de kariyerimde yeni bir ilk yaşayacağım ve Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi arenasına çıkacağım" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler