Valentine Ozornwafor Analizi

17.05.2019 - 23:34 | Son Güncellenme: 17.05.2019 - 23:34

Valentine Ozornwafor kimdir, kaç yaşında, mevkisi ne? Bonservis bedeli ne kadar, sözleşmesi ne zaman bitiyor

Valentine Ozornwafor Analizi

Valentine Ozornwafor kimdir, kaç yaşında? Bonservis bedeli ne kadar? Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’a transfer olduğu konuşulan Valentine Ozornwafor analizini sizler için yazarlarımızdan Ali Bozkurt inceledi. Valentine Ozornwaforı hangi pozisyonda forma giyiyor, kariyer istatistikleri ne? İşte Valentine Ozornwafor analizi...

Kısaca Ozornwafor

Valentine Ozornwafor
Yaş ; 19
Mevki ; Defans - Stoper
Ülke ; Nijerya
Boy; 1.94

Galatasaray’a transfer olduğu konuşulan Valentine Ozornwafor uzun boyuyla dikkat çekiyor. Uzun boyunun avantajı olarak kornerler, uzun toplar, kenardan kullanılan serberst vuruşlarda üstünlük sağlayan bir yeteneğe sahip. Çoğu zaman pasör olarakta görev alan genç yetenek oyun kurucu yeteneğini çok iyi kullanabiliyor. Afrikalı oyuncularda çok az görülen oyun kuruculuğu hatasız yapmayı başarıyor.

Tam bir liderlik yapısına sahip. Saha içinde takım arkadaşlarına göre tam bir lider. Oyunu okuması, takım için savaşması, takım düştüğü zaman liderlik yaparak herkesi tekrar ayağa kaldırması gözden kaçmıyor. En güzel özelliklerinden birisi de kendi yeteneklerini göstermekte üstüne kimse yok. Rakip oyuncular hangi oyun ile oynarsa Valentine Ozornwafor’da o tarz oyun oynamaya dönüş sağlıyor. Kendini tamamen rakibe göre ayarlıyor. Bu yeteneği sayesinde milli takım kapısı açıldı.

Hızlı bir oyuncu, oyun içinde hızı ile dikkat çekiyor. Topları alıp oyun kuracağı zamanlar oyunu hızlandırması gözden kaçmıyor. Yüksek tempolu oyunlarda düşüşe geçmemesi çok dikkat çekiyor.

Genç ve stoper olmasına rağmen ayaklarına hakim ve topu çok iyi kullanıyor. Ayaklarına hakim olması kadar çalım atma yeteneği de mevcut.  Geriye yaptığı koşularda yavaş kalıyor bu ise sorun çıkartabilir geliştireceğinden eminim.

Boyunun verdiği avantaj ile fiziğini iyi kullanıyor birebirde topu kazanan taraf genellikle kendisi oluyor. Boyunun zararları ise hızlı oyunculara karşı peşinden koşarken yaşıyor. Güçlü bir fiziğe sahip olan Valentine Ozornwafor ligimizde sırıtmadan oynayabilecektir.

İNCELEYEN: ALİ BOZKURT

Yayınlanma Tarihi:  17.05.2019 

mail: scout@ajansspor.com

Senin için hazırladığımız haberler