Valerie Garnier: "Hedefimiz Galatasaray'ı 60 sayıda tutmaktı"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Valerie Garnier: "Hedefimiz Galatasaray'ı 60 sayıda tutmaktı"

Son 5 Haber

Ertuğrul Doğan'dan Mohamed Salah açıklaması!

Aziz Yıldırım: "Kulübün hiçbir parasına Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının ihtiyacı yok"

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı: Bu hafta içinde bitireceğiz

Aziz Yıldırım o isimleri hedef aldı: Siz paralı köpeksiniz, evinize gelirim!

FIFA'dan, 4 Türk kulübüne transfer yasağı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Valerie Garnier: "Hedefimiz Galatasaray'ı 60 sayıda tutmaktı"
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü, Valerie Garnier, zorlu maç geçirdiklerini söyleyerek, hedeflerinin Galatasaray’ı 60 sayıda tutmak olduğunu açıkladı.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı 77-60’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başantrenörü Valerie Garnier, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fransız çalıştırıcı, zorlu bir mücadele olduğunu ifade ederek, “Maça çıkarken hedefimiz Galatasaray'ı 60 sayıda tutmaktı ve maçın sonunda böyle oldu. Sahaya giren bütün oyuncularımızdan verim almayı başardık. Bu, sezonun ilerleyen zamanları için önemli olacak. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.
Tuğçe Canıtez ise seyircileri önündeki ilk derbide güzel bir maç olduğunu takım olarak böyle devam edeceklerinin altını çizdi.