Beşiktaş'ın Giresunspor Maçında İlk 11'deki 3 Yerlisi Belli Oldu

Orhan Gülek
07.10.2022 - 23:10 | Son Güncellenme: 08.10.2022 - 14:00

Süper Lig'de yarın Giresunspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta sahaya çıkacak üç yerli belli oldu. Valerien Ismael'in Umut Meraş ile Tayfur Bingöl arasında seçimini yaptı.

Beşiktaş'ın Giresunspor Maçında İlk 11'deki 3 Yerlisi Belli Oldu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Bitexsen Giresunspor'a konuk olacak. Teknik direktör Valerien Ismael'in bu maçta üç yerli tercihini hangi oyunculardan yana kullanacağı merak ediliyordu. Fransız teknik adamın bankolarından Salih Uçan sakatlığı nedeniyle formaya giyemeyecek. Bu durumda Ismael'in yerli tercihini hangi pozisyonda kullanacağı soru işaretiydi.

Tayfur Bingöl ilk kez 11'de

BeINSports'un Beşiktaş muhabiri Gürler Akgün, hafta boyunca konuşalan beklentinin gerçekleşmeyeceğini duyurdu. Sol kanatta Arthur Masuaku'nun yerine başlaması beklenen Umut Meraş yine yedek olacak. Ismael, ilk 11'de yerli kontenjanını Ersin Destanoğlu, Tayyip Talha Sanuç ve Tayfur Bingöl'den yana kullanacak. Böylece Tayfur ilk kez siyah beyazlı formayla ilk 11'de sahaya çıkacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta iki yıldız sevinci
Habere Git

Fenerbahçe derbisinde Tayyip Talha ve Tayfur Bingöl'e tam not

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe derbisinde defansta Romain Saiss ile uyumu ve hava toplarındaki başarısıyla dikkat çeken Tayyip Talha’nın yanı sıra Tayfur Bingöl de ikinci yarıda oyuna girdikten sonra takıma önemli bir katkı vermişti.

Maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek

Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği mücadele yarın akşam BeINSports'tan saat 20.00'den itibaren canlı olarak yayınlanacak. Son üç maçtan sadece 2 puan çıkartabilen Beşiktaş üç puan hedeflerken, geçen sezon İstanbul'da 4-0 yenildiği, deplasmandaysa 1-1 berabere kaldığı Giresunspor da maça iddialı hazırlandı.

Senin için hazırladığımız haberler