Teknik Direktör Valerien Ismael Beşiktaş'a Veda Etti! Çebi İdmanı İzledi

Akın Ungan
26.10.2022 - 20:26 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 21:03

Teknik direktör Valerien Ismael tesislere gelerek futbolcu ve çalışanlarla vedalaştı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ümraniyespor maçı antrenmanını izledi.

Teknik Direktör Valerien Ismael Beşiktaş'a Veda Etti! Çebi İdmanı İzledi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 30 Ekim Pazar günü HangiKredi Ümraniyespor'u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklara başladı. Teknik direktör Valerien Ismael, tesislere gelerek takımla vedalaştı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise idmanı takip etti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden idmanın, üç grup halinde yapılan dar alanda çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yeni hoca için Vadi'de toplanıyor! Yüzde 90
Habere Git

Çebi ve Kazancı idmanı takip etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın da antrenmanı takip etti. Siyah-beyazlı takım, hazırlıklarına yarın devam edecek.

Valerien Ismael veda için geldi

Siyah-beyazlı ekiple yollarını ayıran Teknik Direktör Valerian Ismael, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek oyuncularla ve tesis çalışanlarıyla vedalaştı.

Taraftar lokma döktürdü

Beşiktaşlı bir taraftar, Valerien Ismael'in takımdan ayrılması şerefine lokma döktürdü.

Senin için hazırladığımız haberler