Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael Açıklama Yaptı

Akın Ungan
01.05.2022 - 18:49 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 18:59

Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiiktaş karşılaştı. Maçı 3-2 kazanan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleden 3-2 galip ayrılan konuk ekip Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, açıklamalarda bulundu.

"Ama biz Beşiktaş'ız"

Valerien Ismael şu ifadeleri kullandı: "Tam da aslında N'Koudou'nun dediği gibi oldu bugün. Henüz daha tatile çıkmadık. Bu oyunu yüzde 80 tempoyla oynayamayız. Önümüzdeki hafta önemli bir Fenerbahçe maçımız var. Ama biz Beşiktaş'ız. Bu formayı giyen her futbolcudan her şeyini vermesini bekleriz."

"Bir sonraki maçı henüz daha düşünmeden öncelikle bugün Kayseri'yi düşünerek bugün burada yüzde yüzümüzü vererek oynamamız gerekiyordu. Böyle yaptıktan sonra diğer yüzümüzü daha iyi olan tarafımızı gösterdik. Futbolcularımı ikinci yarı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum.

"Böyle bir değişiklik yaptık"

Beşiktaş'ın en yaratıcı maçını oynamasıyla ilgili konuşan teknik adam, "Ön taraftaki üçlümüz ile alakalı olabilir. 10 numarayla bugün oynadık mesela birazcık. 10 numara kullandığımız için bloklar arasında daha fazla topla buluştuk. Çift forvetle oynadık, daha baskılı oynadık. Bazı rakipler bize karşı daha farklı şekillerde oynamaya başlıyorlardı. Biz de böyle bir değişiklik yaptık. Bu neticeyi de aldığımız için mutluyuz." dedi.

"Disiplinli olması gerekiyordu"

"Rosier bugün sarı kartı görmeyebilirdi diye düşünüyorum. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Bir sonraki maçın önemini göz önüne alırsak o noktada disiplinli olması gerekiyordu. Bu zafiyeti yaşamasaydık daha iyi olurdu. Rosier bizim sistemimiz için çok önemli bir oyuncu, hatta en iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Bu noktada hata yaptığını söylemek lazım."

"Diğer oyuncular için ise bakacağız. Durum değerlendirmeleri yapacağız. Önümüzde bir bayram var, dinleneceğiz. Vida ve Umut'u gün ve gün değerlendiriyoruz. Durumları değiştikçe takip ediyoruz. Şu anda yorum yapmak çok zor."

Senin için hazırladığımız haberler