Valerien Ismael'in Salih Uçan şaşkınlığı! "Neden gönderilmiş"

18.07.2022 - 13:38 | Son Güncellenme: 18.07.2022 - 14:02

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl yarım sezon Başakşehir forması giyen Salih Uçan, kamptaki performansıyla Valerien Ismael'in gözüne girmeyi başardı. İşte detaylar...

Valerien Ismael'in Salih Uçan şaşkınlığı! "Neden gönderilmiş"

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Geçtiğimiz Valerian İsmael takımın başına geçmeden önce sezon devre arasında Başakşehir’e kiralık olarak gönderilen Salih Uçan, performansıyla Avusturya kampında öne çıkan isimlerden biri oldu.

Valerien, Salih'i takımda tutacak

Yeni sezon öncesi kadroda yer almasına çok fazla şans tanınmayan tecrübeli oyuncunun, hazırlık maçlarındaki performansı İsmael’in beğenisini kazandı. 46 yaşındaki teknik adamın başkan Ahmet Nur Çebi’ye Salih hakkında olumlu sözler söylediği ve takımda tutmayı planladığı öğrenildi.

"Neden gönderilmiş anlamadım"

Fransız çalıştırıcının Salih Uçan hakkında, “Salih çok yetenekli böyle bir oyuncu, neden gönderilmiş anlamadım. Tabi ki sezon içi performansı da önemli. Onu da görmek lazım. Şu anki görüntüsü ile yararlanacağım bir isim“ ifadelerini kullandığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Anlaşma sağlandı! Beşiktaş'ın 5. yabancı transferi kiralık geliyor
Habere Git

Tyler Boyd da İspanya'ya götürülecek

Siyah beyazlıların hafta içi başlayacak İspanya kampında kadroyu indirmeyi planlayan Valerien İsmael’in Avsutrya kampında özellikle antrenmanlar da çok iyi bir performans gösteren Tyler Boyd’u da Salih gibi İspanya'ya götürecek. Fransız çalıştırıcının geçen sezon kiralık oynayan bazı gençleri ise kampa götürmeyeceği belirtildi.

Salih ve Boyd'un 1'er yıl daha sözleşmesi var

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer ettiği Salih Uçan, sezonun ilk yarısında siyah beyazlı takımda 15 maça çıkarken, kiralık gittiği Başakşehir'de 10 maçta forma giydi. Salih'in sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitiyor.

 

Kartal'ın 2019-20 sezonunun başında Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'ten 2.14 milyon Euro'ya transfer edilen 27 yaşındaki ABD'li sol kanat oyuncusu Tyler Boyd, siyah beyazlı formayı yarım sezon giydikten sonra sürekli kiralık olarak gönderildi. Geçtiğimiz sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak geçiren Boyd, Sivasspor'da da yarım sezon kiralık olarak forma giymişti. Sözleşmesinin bitimine 1 yıl bulunan tecrübeli oyuncu siyah beyazlı formayla 34 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.  

Senin için hazırladığımız haberler