Transfer Haberleri | Beşiktaş Adam Buksa'nın Menajeri İle Görüştü

Akın Ungan
21.04.2022 - 12:27 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 12:40

Forvet transferinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, MLS'te New England oyuncusu Adam Buksa'nın menajeri ile görüştü. Kartal, Alexander Sörloth'un ardından 2. sıraya yazdı.

Transfer Haberleri | Beşiktaş Adam Buksa'nın Menajeri İle Görüştü

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon belirlenen hedeflerin altında kalan Beşiktaş, gol yollarında yaşadığı problemi gelecek sezon için kadrosuna katacağı forvet ile çözmek istiyor. Bunun için girişimlerini planlayan Siyah-Beyazlılar, Alexander Sörloth ile ilgilenirken, Norveçli yıldızın alternatifini de belirledi.

"Kulübüyle anlaşırsanız gelir"

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, MLS ekiplerinden New England forması giyen Adam Buksa'nın menajeri ile temasa geçti. Oyuncunun temsilcisinden "Kulübüyle anlaşırsanız, gelir" cevabını alan Kara Kartal, Buksa'yı Sörloth'un ardından forvet listesinde 2. sıraya yazdı.

Avrupa'ya dönmek istiyor

12 Temmuz 1996 doğumlu Adam Buksa futbola ülkesi Polonya'da başladı. Ocak 2020'den beri Amerika'da kariyerine devam eden 25 yaşındaki forvet, Avrupa'ya dönmenin yollarını arıyor. Adam Buksa'nın sözleşmesi Aralık ayında bitiyor.

Ismael'den onay çıktı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael ise Adam Buksa için kararını verdi. Fransız çalıştırıcıdan, Polonyalı golcü için onay çıktığı kaydedildi. Beşiktaş, Alexander Sörloth ile anlaşma sağlanamaması durumunda Adam Buksa transferi için New England ile masaya oturacak.

Buksa'nın bu sezonki istatistikleri

Bu sezon New England ile 7 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki forvet, 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler