Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Wallace'a onay! Transferde geri sayım

Orhan Gülek
22.04.2022 - 13:11 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 14:06

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için dört koldan operasyonu sürdüren Beşiktaş'ta, uzun zamandır peşinde olduğu Jed Wallace transferi için Valerien Ismael'den onay geldi

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Wallace'a onay! Transferde geri sayım

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Valerien Ismael ile yeni bir sisteme geçiş yapan Beşiktaş'ta gelecek sezon kadro planlama çalışmaları devam ediyor. Sözleşmesi bitecek birçok isimle yolları ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, nokta atışı takviyelerle iddialı bir takım kurmayı hedefliyor. 3-4-3 sisteminde hücumun her iki kanadında oynayabilen bir ismi transfer etmek isteyen Kara-Kartal, aradığı futbolcuyu Ada'da buldu.

Valerien Ismael, Wallace'ı çok istiyor

FotoMaç'ın haberine göre Beşiktaş'ta yönetim, İngiltere Championship ekibi Millwall'da forma giyen Jed Wallace'ın peşine düştü. Ayrıca siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien Ismael'in, Jed Wallace'in transferini çok istediği aktarıldı.

İngiltere'den Beşiktaş'a rakipler çıktı

Öte yandan sezonun sonuna yaklaşılırken, son haftalarda Watford, Leeds, Nottingham Forest ve Middlesbrough'nun da yıldız futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta karar verildi! Yeni kaleci...
Habere Git

Jed Wallace'ın performansı

Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 28 yaşındaki İngiliz oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitecek. Bu sezon 36 lig maçında 6 gol ve 11 asistle oynayan futbolcuyu uzun süredir takip eden siyah-beyazlıların, transferde mutlu sona çok yakın olduğu ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler