Yazarların Giresunspor-Beşiktaş maçı yorumu! Ismael'e eleştiri yağmuru

Cüneyt Muharremoğlu
09.10.2022 - 09:54 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 12:50

Giresunspor-Beşiktaş maçını değerlendiren yazarlar Güntekin Onay, Ali Ece, Sinan Vardar, Turgay Demir’in hedefinde teknik direktör Valerien Ismael vardı.

Yazarların Giresunspor-Beşiktaş maçı yorumu! Ismael'e eleştiri yağmuru

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, üç haftadır süren galibiyet özlemini Giresunspor deplasmanında 34. dakikada Tayyip Talha Sanuç’un attığı golle dindirdi. Siyah beyazlılar ilk yarıda Weghorst’un ayağından bir penaltıyı değerlendiremezken Beşiktaş özellikle maçın sonunda güç anlar yaşadı. 90. dakikada Giresunspor’un Oğulcan Çağlayan ile bulduğu gol, VAR’dan gelen ofsayt uyarısıyla iptal edildi.  Siyah beyazlılar, aldığı 1-0’lık galibiyetle Başakşehir yenilgisi ve İstanbulspor ile Fenerbahçe beraberlikleri sonrası 3 puan sevinci yaşadı. Kartal, puanını 18'e çıkarırken Giresunspor 8 puanda kaldı. Beşiktaş ayrıca geçen sezon mağlup edemediği rakibine bu defa üstünlük kurmayı da başardı.

 

İlgini Çekebilir
Giresunspor Beşiktaş maçında eşine az rastlanır olay!
Habere Git

Güntekin Onay: Ismael’in taktiksel zekâsı yok

Maçı değerlendiren spor yazarlarının hedefinde alınan 3 puana karşın Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael vardı. Yazarların Giresunspor-Beşiktaş maçı değerlendirmeleri özetle şöyle…

Güntekin Onay (Hürriyet): İlk 45 dakika Beşiktaş açısından her şey olumluydu. Ancak 2’nci yarıda dakikalar ilerledikçe aşağı doğru inen bir grafik daha gördük. Valerien İsmael oyuna hamle yapmıyor, kurcalıyor. 1-0 önde giden maçta 5 değişiklik birden yapıp herkesin pozisyonuyla oynadı, takımın yarısını değiştirdi. Sağ bek Tayfur’u orta sahaya çekip; orta saha Necip’i sağ beke aldı. Duraklamalar ile birlikte maçın bitimine 20 dakika varken tüm değişiklik haklarını kullanıp herhangi bir oyuncunun sakatlanma olasılığını düşünemedi. Nitekim Emrecan sakatlandı ve maçı sakat sakat tamamladı. Beşiktaş’ın iyi bir kadrosu var ancak fark yaratan, taktiksel zekâsı yüksek bir teknik direktörü yok.  Santimetreler ile VAR’dan ofsayt gerekçesiyle dönen Giresun golü Valerien Ismael’i kurtardı. Ancak Beşiktaş, kolay kazanması gereken bir maçı ecel terleri dökerek tamamladı.

Ali Ece: Oyuncu değişiklikleri Beşiktaş’ı erken tüketti

Ali Ece (Fanatik): Dele Alli ise fiziksel güç açısından onlara tam ayak uyduramadı. Daha çok ikinci forvet gibi oynuyor lakin daha fazla pas organizasyonuna katılsa daha etkili olabilir. Yoksa Muleka veya Cenk ile çift santrfor da oynanabilir, Salih dönünce düz bir 4-3-3 de. Maçta hocanın 75’te bitirdiği değişikliklerle ortaya çıkan 4-4-2 olmaz, hem Salih hem de Gedson sahada değilken çift yönlü dengeli oynamak çok zor. Oyuncu değişiklikleri hakkını Beşiktaş erken tüketti.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael: "Bir kişi eksik oynadık diyebilirim"
Habere Git

Sinan Vardar: Beşiktaş’ı anlamadı!

Sinan Vardar (Fotomaç):  Daha önce de yazdım, Fransız teknik adam hâlâ Beşiktaş'ı anlamadı. Bu gidişle Beşiktaş'ı anlayamadan da gidecek gibi! Ismael, Dele Alli ve Redmond'u kazanmak istiyor ama ikisi de zaman kaybından başka bir şey değil. Onlar gibi çok futbolcu geldi, gitti. Alli ve Redmond'un yerine Kerem Atakan ve Berkay'a yer verilse daha akılcı olacak. Özetle Beşiktaş kazandı ama Ismael bu maçtan sonra da tartışılmaya devam edilecek."
Vardar'ın oynatılmasını istediği Berkay Vardar, sakatlığından ötürü kadroda yer almadı.  

Turgay Demir: Beşiktaş şampiyonluğa gidemez!

Turgay Demir (Fotomaç): Valerien Ismael ezber değişiklik yapmaktan öte gidemiyor. Dün Giresunspor karşısında Beşiktaş ikinci yarıda yine oyunu tutamadı, rakibinin kontrolsüz baskısını kabul etti ve az kalsın puan da kaybedecekti. Beşiktaş'ın oyun düzeni yanlış, iyi oynadığı dönemlerde bile korkunç bir dağınıklık var. Redmond yok bu oyunda, çünkü yanına partnerim diyebileceği kimse yaklaşmıyor. Ismael bunu bile çözemedi. Oysa Redmond-Dele Alli ikilisi büyük işler yapabilecek potansiyele sahipler. Ne var ki, bunu, gören yok!  Sonuç olarak, Beşiktaş bu şekilde nereye kadar gider bilemem ama şampiyonluğa gidemez! Net!

Senin için hazırladığımız haberler