Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta, nerede, hangi kanalda?

03.04.2022 - 10:35 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 19:39

Süper Lig'in 31. haftasında lider Trabzonspor sahasında, yeni hocası Valerien Ismael yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Beşiktaş'ı konuk ediyor. Dev maçla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta, nerede, hangi kanalda?

Ligde 70 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 15 puan önünde lider durumda bulunan ve zirve mücadelesinde büyük avantaj yakalayan bordo-mavililer, rakibini yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Gelecek sezonun yapılanmasına başlayan Beşiktaş ise yeni teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Trabzonspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek.

 

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi kim?

Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün Serkan Olğuncan ve Ekrem Kan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay

 

Trabzonspor Beşiktaş maçının VAR hakemi kim?

Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi olarak Erkan Engin atandı. AVAR'da ise Serkan OK ve Davut Dakul Çelik görev yapacak.

Trabzonspor Beşiktaş maçının 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Denswil, Puchacz, Siopis, Bakasetas, Ömür, Visca, Nwakaeme, Djaniny

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Josef, Can, Rıdvan, Ghezzal, Alex Teixeira, Batshuayi

İlgini Çekebilir
CANLI | Trabzonspor - Beşiktaş
Habere Git

Trabzonspor Beşiktaş maçının sakat ve cezalıları

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Vitor Hugo, Anders Trondsen, Ahmetcan Kaplan ile cezalı Bruno Peres, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Marek Hamsik'in ise maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Beşiktaş'ta ise karın ağrısı ve spazm şikâyetleri bulunan Emirhan İlkkan'ın yanı sıra Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Gökhan Töre ve Kerem Kalafat da Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

8 oyuncu ceza sınırında

Siyah-beyazlı ekipte maç öncesi Josef de Souza, Cyle Larin, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Welinton Souza ve Güven Yalçın, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde 32. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Trabzonspor Beşiktaş maçının iddaa oranları

Süper Lig'in 31. hafta maçı olan Trabzonspor-Beşiktaş maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'un galibiyetine 2.03 oran, beraberliğe 3.25, Beşiktaş'ın galibiyetine ise 2.95 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.85, 2,5 Alt oranı 1.94 ve 3,5 Alt oranı 1.31 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.14, 2,5 Üst oranı, 1.67 ve 3,5 üst oranı 2.65 oldu

İlgini Çekebilir
Trabzonspor - Beşiktaş maçını canlı izle (Maç Linki)
Habere Git

Sahasında 390 gündür mağlup olmuyor

Trabzonspor, geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği maçtan itibaren sahasında 390 günlük sürede mağlubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmanın ardından geçen sezon 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken bu sezon 15 karşılaşmada ise 11 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, böylece sahasındaki son 21 karşılaşmada 15 galibiyet, 6 beraberlik elde etme başarısı gösterdi.

Üç büyük rakibe karşı sezonu yenilgisiz kapatmak istiyor

Trabzonspor, Beşiktaş maçında kazanması ya da sahadan beraberlikle ayrılması halinde üç büyük rakibi karşısında sezonu yenilgisiz tamamlayacak. Bu sezon şu ana kadar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 5 maç yapan bordo-mavililer, 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Trabzonspor, en son üç büyük rakibi karşısında 2019-2020 sezonunu 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgisiz kapatmıştı.

Nwakaeme'nin rekor maçı

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme, Beşiktaş karşısında gol atması halinde Türkiye kariyerinde en golcü sezonuna ulaşacak. Nijeryalı oyuncu, ligde 2018-2019 sezonunda 27 maçta 10 gol, 2019-2020'de 29 karşılaşmada 11 gol, 2020-2021'de 34 müsabakada 7 gol, bu sezon ise 24 mücadelede 11 gol attı.

Göztepe karşılaşmasında attığı golle 2019-2020 sezonundaki 11 gollük performansını yakalayan, ardından Çaykur Rizespor maçını boş geçen bordo-mavili futbolcu, Beşiktaş mücadelesinde gol atması durumunda en golcü sezonunu yaşayacak.

Ismael'in ilk maçı

Siyah-beyazlıların Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma, teknik direktör Valerien Ismael'in yeni kariyerindeki ilk maçı olacak. Teknik direktör Önder Karaveli'nin görevinden ayrılmasının ardından siyah-beyazlı takımın başına geçen Ismael, ilk maçında Trabzonspor'a karşı 3 puan almaya çalışacak.

 

Ersin Destanoğlu kaleye dönüyor

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, teknik direktör Ismael'in görev vermesi halinde 1 maçlık aranın ardından kaledeki yerini alacak. Siyah-beyazlı kaleci, Atakaş Hatayspor ile oynanan maçta sarı kart cezası nedeniyle görev yapamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler