Valverde'den Messi'nin sözleşmesi hakkında flaş açıklama

17.11.2017 - 21:18 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 21:18

Lionel Messi ayrılacak mı sorularının ardından yapılan resmi bir açıklama, Barcelona taraftarlarının rahatlattı. Katalan ekibinin teknik direktörü Ernesto Valvarde, Leganes ile oynayacakları maç öncesi açıklamalar yaptı.

Ernesto Valverde, Lionel Messi'nin Barcelona'daki geleceği konusunda bir endişesi olmadığını belirterek, Barcelona taraftarlarını rahatlattı.

VALVERDE'DEN MESSI MÜJDESİ

Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi'nin hâlâ yeni bir sözleşmeye imza atmamasıyla ilgili taraftarların endişe etmemesi gerektiğini söyledi.

30 yaşındaki Arjantinli oyuncu yeni sözleşme imzalamaya razı olsa da Barcelona hâlâ anlaşmayı duyurmuş değil. Bu durum da Ocak ayında Messi'yi isteyen kulüplerin Arjantinli oyuncuyla görüşebilmesine yol açacağı için spekülasyonlar yaratıyor.

Buna rağmen Valverde, Messi'nin Camp Nou'dan ayrılmasından endişe duyan taraftarları rahatlatacak açıklamalarda bulundu: "Taraftarlara endişe etmemelerini daha önce de söylemiştim. Messi'yi izlesinler ve onun endişeli olmadığını fark etsinler. Onu izlemek bir zevk." (Goal)

Senin için hazırladığımız haberler