Van Persie derbiye hazır!

20.04.2017 - 08:13 | Son Güncellenme: 20.04.2017 - 08:13

Dick Advocaat, Galatasaray’ın hava toplarındaki sıkıntısını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Bu nedenle her idmanda özel olarak duran top ve kanat organizasyonu çalışmaları yaptırıyor.

Dün de bu yönde özel çalışmalar gerçekleştirildi. Ceza sahası içerisinde bekleyen Moussa Sow ve Robin van Persie; kanat oyuncularının ortalarını gole çevirmeye çalıştı. İdmanın yıldızı, Hollandalı golcü oldu. RvP, arkadaşlarının neredeyse her ortasını gole çevirdi. Kaleciler, Van Persie’nin şutlarını durduramadı.

Advocaat’ın işini kolaylaştırdı

Hollandalı yıldızın müthiş performansı, Dick Advocaat’ın yüzünü güldürdü. Tecrübeli çalıştırıcı, derbide forvette Sow ile Van Persie arasında seçim yapmakta zorlanıyordu. Ancak Van Persie, dünkü görüntüsüyle, “Derbide formayı istiyorum” mesajını gönderdi. Advocaat, çalışma sonrası öğrencisini özel olarak tebrik etti. Antrenmanın ardından Van Persie’nin Galatasaray karşısında 11’e girme ihtimali neredeyse kesinleşti.

Derbilerde çok farklı

Robin van Persie, büyük maçlara çok farklı motive oluyor. Oynadığı hemen her derbide performansıyla alkış aldı, kritik gollere imza attı. RvP, Okan Üniversitesi’ndeki ödül töreninde, sezonun ilk yarısında Galatasaray karşısında attığı gollerle ilgili olarak, “Benim için çok özeldi. Dünyalar benim olmuştu. Türkiye’ye geldiğimden beri benim için en mutlu, en güzel andı” ifadelerini kullanmıştı.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler