VAR hakemleri belli oldu! Galatasaray ve Beşiktaş...

Salim Manav
28.04.2021 - 12:28 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 12:45

Süper Lig'de 38. haftada bugün oynanacak olan 5 maçın VAR hakemleri belli oldu. Çaykur Rizespor - Beşiktaş, Galatasaray - Konyaspor maçlarının VAR hakemleri kim oldu?

VAR hakemleri belli oldu! Galatasaray ve Beşiktaş...

Süper Lig'de çarşamba günü mesaisi oldukça yoğun 38. haftanın iki kritik maçı 20.30'da oynanacak. Lider Beşiktaş, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Zirve ile puan farkı 6 olan Galatasaray ise Konyaspor'u konuk edecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kritik iki maç öncesinde VAR hakemlerini açıkladı. 

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Halis Özkahya, Galatasaray - Konyaspor karşılaşmasının VAR hakemi ise Koray Gençerler oldu.

Halis Özkahya akıllara Halil Umut Meler'i getirdi!

MHK, Halil Özkahya'yı bu sezon Beşiktaş'ın iki Ankaragücü maçına verince kamuoyunda tartışma yaratmıştı. İlk maçta Larin'in golünü vermediği için siyah-beyazlılardan tepki çeken Özkahya, ikinci maçta da Ankaragücü lehine verdiği 2 penaltı ile eleştirilmişti. Halil Umut Meler'i daha önce üst üste 2 hafta Beşiktaş maçına veren TFF, bu sefer de Halis Özkahya'yı sadece bir maç ara verdikten sonra yine bir Beşiktaş maçında görevlendirdi.

Trabzon - Göztepe maçına Bahattin Şimşek

Öte yandan; Trabzonspor'un Göztepe deplasmanında konuk olacağı karşılaşmanın ise VAR hakemi Bahattin Şimşek oldu.

Süper Lig'de bugün oynanacak diğer maçlarda VAR hakemleri şu şekilde;

Kayserispor- Denizlispor: Ali Palabıyık.

Karagümrük - Antalyaspor: Özgüç Türkalp.

Senin için hazırladığımız haberler