'VAR olmadan hakemlerin işi zor'

11.11.2020 - 22:52 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 22:54

Son dakika spor haberleri... Hırvatistan'da futbolcular Ante Budimir, Türkiye ile oynadıkları hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. A Milli Takımımız, özel maçta İstanbul'da Hırvatistan ile 3-3 berabere kaldı. İşte konuk ekip futbolcularının maç sonu açıklamaları...

'VAR olmadan hakemlerin işi zor'

Hazırlık maçında A Milli Takımımız, İstanbul'da Hırvatistan ile 3-3 berabere kaldı.

Golün iptal edilmemesi iyi bir şey oldu

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ante Budimir, "Bizim için güzel bir test oldu. Maçın seyretmek de iyiydi. Türkiye'ye çok kolay pozisyonlar ve goller verdik. Daha iyisini yapabilirdik. Bizim de pozisyonlarımız oldu. Hazırlık maçıydı, bizim için sınavdı.Maçın devre arasında hakemle konuştuk. Benim yarım metre önümdeydi. Top benim göğsüme geldi. Ama top vücuda ardından kola değiyor. Bu golün iptal edilmemesi iyi bir şey oldu. VAR olmadan hakemlerin işi zor'' dedi.

Ülkemizde Çaykur Rizespor forması giyen Dario Melnjak ise, "Teşekkürler. Güzel bir maç oldu. Taraftarları özlüyoruz. Taraftar olsa daha güzel olurdu. Bazı hatalarla başladık. 2-1 geriye düştük ama oyunu çevirdik. Hak edilmiş bir sonuçtu.İlk golde ben uzaktaydım, el var mı yok mu göremedim. Hatta bana bunu siz söylediniz. VAR olmadan çok zor. Süper Lig'de oynamak benim için çok büyük mutluluk. Umuyoruz ki pandemi en kısa sürede biter ve taraftarlar geri gelir. Çünkü onlar bizim gücümüz'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler