Ümraniyespor'dan VAR'daki Hakeme Gönderme: Masterchef

İsa Kethüda
03.09.2022 - 14:34 | Son Güncellenme: 03.09.2022 - 16:47

Ümraniyespor'un VAR tepkisi bitmiyor. Trabzonspor karşılaşmasında iki penaltılarının verilmemesi üzerine kulüp Masterchef paylaşımı yaptı. İşte detaylar.

Ümraniyespor'dan VAR'daki Hakeme Gönderme: Masterchef

AJANSSPOR-HABER

Ümraniyespor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynadığı Trabzonspor karşılaşmasını 1-0 kaybederken hakem Arda Kardeşler, VAR ve AVAR'da bulunan Özgür Yankaya ile Alper Ulusoy'un kararları tartışma yarattı.

Ümraniyespor'un iki penaltısı verilmedi

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Deniz Çoban, Lale Orta ve Bülent Yıldırım iki pozisyonda Ümraniyespor lehine penaltı verilmesi gerektiğini belirterek hakemlerin yanlış karar verdiğini söyledi. 

İki tartışmalı pozisyon

Hakem yorumcularınır yeterli delil olduğu ve VAR'ın devreye girmesi gerektiğini söylediği iki pozisyon şöyle:


9. dakika:  Trabzonsporlu Denswil'in kolu Ümraniyesporlu Umut Nayir’in yüzüne geldi.  Pozisyonda Denswil sarı kart da görmeliydi.


45+2. dakika: Trabzonsporlu Dorukhan, ceza alanı içinde Gheorghe’yi kolundan çekerek düşürdü.  Pozisyonda bariz gol şansı bile tartışma konusuydu. Ancak hakemler oyunu devam ettirdi.

Ümraniyespor'dan büyük tepki

Karşılaşmada iki penaltını atlanması ve VAR'in devreye girmemesi İstanbul ekibinden büyük tepki gördü. Gece konu hakkında çeşitli paylaşımlar yapan Ümraniyespor bu sabah ise VAR hakemlerine Masterchef programıyla gönderme yaptı.

Masterchef ile aynı saatte!

Ümraniyespor'dan yapılan paylaşımda "Dün akşam oynanan HangiKredi Ümraniyespor - Trabzonspor müsabakası ile TV’lerin sevilen programı MasterChef’in yayın saatlerinin çakıştığını biliyor muydunuz? Mutlu hafta sonları" denilerek VAR'daki monitörlerde sevilen ahçı programının izlendiği bir fotoğraf koyuldu. 

MHK,  Arda Kardeşler'i övmüştü

İki penaltıyı atladığı için eleştirilerin odağıda bulunan Arda Kardeşler, geçen yayıncı kuruluşta MHK Başkan Yardımcısı Murat Ilgaz ile TFF Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas tarafından Fenerbahçeli Valencia'ya gösterdiği kırmızı kart nedeniyle övgü almıştı.  

Salı günü Arda Kardeşler için ne diyecekler? 

Murat Ilgaz ile Hugh Dallas'ın salı günü yapacakları Kuralına Göre programında Arda Kardeşler, Özgür Yankaya ve Alper Ulusoy'un kararları ile ilgili yapacağı yorum şimdiden merak konusu oldu.  

MHK VAR'a az gidiliyor demişti

Aynı programda Murat Ilgaz, orta hakemleri güçlendirdiklerini belirterek VAR'a mümkün olduğunca az gidilmesini istediklerini söylemişti. "VAR'a gitme rakamlarının Avrupa'yı yakaladığı" belirten Ilgaz'ın Ümraniyespor-Trabzonspor maçı ile ilgili yapacağı açıklama geçen haftaki sözlerinin yanlış anlaşılıp anlaşılmadığı konusunda fikir verecek.  

Arda Kardeşler 5 haftada ikinci kez Trabzonspor maçında

Maçla ilgili başka bir not ise kardeşi Erce Kardeşler'in Trabzonsor forması giymesi nedeniyle 4 yıl bordo mavili takımın maçını yönetmeyen Arda Kardeşler'e verilen görevdi. Arda Kardeşler, kardeşinin takımdan ayrılmasından sonra bu sezon 5 haftada ikinci kez Trabzonspor maçını yönetti. Bordo mavililer, bu karşılaşmalarda İstanbulspor ve Ümraniyespor'u deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler