Vargas'ın sakatlığında yeni gelişme: "Ameliyatsız geçmeyecekmiş gibi görünüyor"

Aleyna Gürgen
28.11.2023 - 21:44 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 22:14

Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'ta forma giyen Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas sakatlığı yüzünden ameliyat mı olacak? İşte detaylar...

Vargas'ın sakatlığında yeni gelişme: "Ameliyatsız geçmeyecekmiş gibi görünüyor"

Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Opet'in oyuncusu Melissa Vargas'tan endişelendiren haber geldi. Çin takımı Tianjin Bohai Bank'ta kiralık olarak forma giyen tecrübeli voleybolcunun sakatlığı yüzünden ameliyat olacağı öne sürüldü.

Vargas omzundan sakatlandı

Melissa Vargas geçtiğimiz günlerde Tianjin’in spor kanalı için önemli açıklamalarda bulundu. Tianjin Bohai Bank’ın genç pasör çaprazı omzundaki sakatlığı hakkında şunları söyledi: “Buraya ilk geldiğimde hiç hareket edemiyordum. Şu an ise ağrılarım azaldı, neredeyse yok. O yüzden hızla toparlanıyorum. Bütün maçları takip ettim. Bir voleybolcu olarak tabii ki omzumdan bir sakatlık yaşamak istemem. Bu yüzden hemen toparlanıp sahalara dönmeyi istiyorum.”

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas sakatlandı!
Habere Git

"Ameliyatsız geçmeyecekmiş gibi görünüyor"

Geçirdiği sakatlık ile hayranlarını endişelendiren Melissa Vargas hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. Sports TV'deki 5. Set'te Burcu Hakyemez milli voleybolcunun sakatlığı hakkında "Bayağı yırtık varmış." dedi. Savaş Eskigülek ise Hakyemez'e "Benim öğrendiğime göre sanki ameliyatsız geçmeyecekmiş gibi görünüyor. Vargas'ın çok güçlü bir yapısı var ama ameliyatsız geçmeyecekmiş gibi bir görüntü olduğu ilk gelen bilgiler arasında. İnanılmaz bir fizik tedavi süreci geçiriyor şu an bu arada." sözleriyle yanıt verdi.

Vargas'ın yırtığı baya büyük

Burcu Hakyemez daha sonrasında Melissa Vargas'ın sakatlığı hakkında "Dün Esra Gümüş de bana Vargas'ın yırtığı bayağı bir büyükmüş, onu fizik tedavi ile toparlama ihtimalleri çok zor gözüküyor dedi." ifadelerini kullandı. Savaş Eskigülek ise milli voleybolcunun sakatlığının en üzücü yanlarından birinin Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda forma giyemeyecek olması olduğunu belirtti.

Çin ekibine Vargas'tan şok

Yaşadığı sakatlık ile taraftarları endişelendiren Melissa Vargas'ın sağlık durumu hakkında geçtiğimiz günlerde La Gazzetta dello Sport’tan Gian Luca Pasini de bir iddiada bulundu. Pasini aktardığı bilgilerde Vargas’ın Tianjin Bohai Bank ile Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda yer alma olasılığının oldukça düşük olduğunu belirtti. Çin ekibinin ise Vargas'tan gelen bu kötü haber ile bir şok yaşadığı aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'tan Çin ekibine kötü haber!
Habere Git

“İlk geldiğimde hiç hareket edemiyordum”

Omzundaki yırtığın oldukça büyük olduğu ve bu yüzden ameliyat olacağı iddia edilen Vargas geçtiğimiz günlerde Tianjin’in spor kanalı için önemli açıklamalarda bulundu. Tianjin Bohai Bank’ın genç pasör çaprazı omzundaki sakatlığı hakkında şunları söyledi: “Buraya ilk geldiğimde hiç hareket edemiyordum. Şu an ise ağrılarım azaldı, neredeyse yok. O yüzden hızla toparlanıyorum. Bütün maçları takip ettim. Bir voleybolcu olarak tabii ki omzumdan bir sakatlık yaşamak istemem. Bu yüzden hemen toparlanıp sahalara dönmeyi istiyorum.”

Üstündağ'dan Vargas açıklaması

Melissa Vargas’ın sakatlık haberleri ile gündeme gelmesinin ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da konu ile ilgili açıklama yaptı. Üstündağ, milli yıldızın sağlık durumu için şunları söyledi: “Vargas antrenman sırasında omzundan sakatlandı. Sakatlığın tedavisi de hâlâ devam ediyor. Vargas’ın bu başarıda herkes gibi bir payı var. Bizim evladımız, biz evladımızı takip etmez olur muyuz? Vargas kendi MR sonucunu görmeden biz gördük. Durumunu yakından takip ediyoruz. 4 ila 6 hafta dinlenme ve tedavi süreci olacak.”

Senin için hazırladığımız haberler