Melissa Vargas'tan Gizem Örge cevabı: Örnek vereceksek...

05.10.2024 - 00:41 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 00:55

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın milli voleybolcusu Melissa Vargas yeni açıklamalarında Gizem Örge ve yeni sezondan bahsetti.

Melissa Vargas'tan Gizem Örge cevabı: Örnek vereceksek...

AJANSSPOR - HABER

Milli yıldız Melissa Vargas, Sultanlar Ligi'nde yeni sezon başlamadan önce Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Kendimi iyi hissediyorum"

Melissa Vargas açıklamalarında "Kendimi iyi hissediyorum. Elimden gelen her şeyi vereceğim. Başlamadan önce de sonra da elimden gelen her şeyi vereceğim." dedi.

"O pozisyonda oynamayı severim"

Vargas açıklamalarında 'Bir gün boyunca takım arkadaşınla yer değiştirebilseydin kim olmak isterdin ve neden?' sorusuna ise "Pasör. Gençken bu pozisyonda oynuyordum o yüzden o pozisyonda oynamayı severim." diyerek yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
Eda Erdem'den emeklilik açıklaması
Habere Git

Melissa Vargas'tan Gizem Örge cevabı

Soyunma odasında tek bir şarkı çalmak için tercihinin olmadığını belirten Melissa Vargas, "Spesifik bir şarkım yok. Her türden şarkıyı seviyorum bu yüzden hepsinden biri olur." dedi

Maçtan sonra en uzun süre hazırlanan takım arkadaşının Gizem Örge olduğunu söyleyen Melissa Vargas, "Bence çok yok ama örnek vereceksek Gizem olabilir." dedi.

Vargas, 'Telefonu çaldığında 'Ben seni ararım' deyip aramayan takım arkadaşın kim olur?' sorusuna ise "Ben." diyerek yanıt verdi.

Senin için hazırladığımız haberler