Melissa Vargas'tan Stefan Kuntz'a üzücü haber

Akın Ungan
08.09.2023 - 14:14 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 14:27

Avrupa şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın yıldız ismi Melissa Vargas, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a üzücü haber verdi.

Melissa Vargas'tan Stefan Kuntz'a üzücü haber

Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak dünya 1 numaralığına yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nı da kazanarak tüm dünyada adından söz ettirdi. Şampiyonada gösterdiği performans ile beğeni toplayan Melissa Vargas, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a kötü haber verdi.

Milli takımda fark yarattı

Misli.com Sultanlar Ligi'nin dev kulüplerinden Fenerbahçe Opet'te forma giyen Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas, Ay-Yıldızlı forma ile fark yarattı. Vargas, bulduğu sayılar ile Filenin Sultanları'nın şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden biri oldu.

Kuntz, Milli Takım için Vargas'ın erkek kardeşini merak etti

Avrupa Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönen Filenin Sultanları, TRT Spor'a konuk oldu. Mehmet Sevinç'in sorularını yanıtlayan Ay-Yıldızlılar'da Melissa Vargas, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un merak ettiği erkek kardeşi olup olmadığı sorusuna yanıt verdi.

İlgini Çekebilir
"Dünya 1 numarasıyız, hedef Olimpiyat şampiyonluğu"
Habere Git

Kuntz'a kötü haber! Vargas "Hayır" dedi

Mehmet Sevinç, Küba asıllı voleybolcunun gösterdiği etkileyici performansa dikkat çekerek teknik direktör Stefan Kuntz'un A Milli Takım'da oynaması için Vargas'ın erkek kardeşi olup olmadığını merak ettiğini söyledi. Melissa Vargas ise bu soruya "Hayır" cevabını verdi. Sevinç ise buna karşın gülerek "Milli Takımımız için bir kayıp o zaman bu" dedi.

"Malatya'ya gitmek istiyorum"

Melissa Vargas, daha önce "Ben Malatyalıyım" demişti. Programda gelen "Malatyalılar'a söylemek istediğin bir şey var mı?" sorusuna da yıldız voleybolcu, "Malatya'ya gitmek istiyorum" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler