"VAR'ı hemen kaldırsınlar"

28.06.2020 - 01:10 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 01:10

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu. Hikmet Karaman Gökhan Töre'nin kırmızı kartı hakkında açıklamalar yaptı. Hikmet Karaman, VAR ve Emre Belözoğlu için neler dedi? Tüm detaylar haberimizde...

"VAR'ı hemen kaldırsınlar"

Gökhan Töre'nin kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında A Spor'a konuşan Hikmet Karaman, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin kaldırılması gerektiğini igade ederek, "Neyi konuşacağız? Gökhan'ın kırmızı kartıyla ilgili hiçbir söz söylememek en büyük cevap. Gökhan önümüzdeki haftaki maçta yok. Bu VAR'ı anlamak mümkün değil zaten. VAR'ı hemen kaldırsınlar. Hakem net bir hata yapıyor, buna nasıl müdahale etmezsin" ifadesini kullandı.

Gökhan Töre ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan diyalogdan da bahseden Karaman, "Gökhan Emre'ye demiş ki; 'Ben sana dokunmadım, kırmızı gördüm. Ne olur hakeme git.' Keşke Emre hakeme gidip söyleseydi, sırtımıza alıp dolaştırsaydık Emre'yi. Bu pozisyondan sonra Emre'nin de müdahale olmadan yere düşmemesi gerekiyor. Emre eliyle kafasını tutuyor. Kimse dokunmamış ki. Neden hakeme söylemedi Emre?" ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

Mücadelenin 65. dakikasında yaşanan hava topu mücadelesinde hakem Ali Şansalan, Emre Belözoğlu'na faul yaptığı gerekçesiyle Gökhan Töre'ye ikinci sarıdan kırmızı kart göstermişti.

Emre Belözoğlu ne dedi?

Beyaz TV'nin haberine göre; pozisyonun içinde yer alan Emre Belözoğlu, "Gökhan Töre bana dirsek atmadı" ifadesini kullandı.

"Emre Belözoğlu ile konuştum"

Öte yandan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen ise NTV'de yaptığı açıklamada, "Emre Belözoğlu ile konuştum. Emre çok üzgün olduğunu söyledi. Hakeme 'Gökhan Töre dirsek atmadı, top suratıma geldiği için suratımı tuttum, omzu omzuma geldi' demiş. 'Direkt kırmızı mı gösterdin?' demiş. Hakem de hayır ikinci sarıdan attım' demiş" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler