Varsa yoksa Douglas! Alternatifi de hazır...

02.04.2019 - 13:37 | Son Güncellenme: 02.04.2019 - 10:38

Gelecek sezon kadrosuna bir sağ bek katmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'in önceliği belli oldu. Deneyimli teknik adam, Barcelona ile olan sözleşmesi sona erecek olan Douglas'ın transfer edilmesini isterken alternatif olarak Fenerbahçe'den Şener Özbayraklı ismi ön plana çıkıyor.

Galatasaray'da Douglas gelişmesi! İlk görüşme yapıldı!

Galatasaray, sağ beke gelecek sezon için aradığı kanı, Demir Grup Sivasspor’da buldu. Kırmızı-Beyazlı kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı futbolcunun menajeri ile temasa geçen Cim-Bom’un prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. Seneye maddi kriz yaşamamak için maliyeti düşük oyuncular arayan Sarı-Kırmızılılar, bonservis bedeli olmayacağı için Douglas’ın transferi için yoğun çaba harcıyor. Sivas’ın da bu oyuncuyu bırakmak istemediği belirtiliyor.

Douglas'ın alternatifi Şener!

Ancak, Douglas da Galatasaray ile görüşmelere devam ettiği için Sivasspor yönetiminden gelen sözleşme uzatma tekliflerine olumlu cevap vermedi. Sivas ile oynanan ve 4-2 biten maçta 2 asiste imza atarak Terim’in gözüne giren 28 yaşındaki Sambacı, bu sezon 24 lig maçında görev yaparken 3 gol ve 6 asistlik performans ortaya koydu. Aslan’ın listesindeki bir diğer isim ise Fenerbahçeli Şener Özbayraklı. 29 yaşındaki oyuncunun da sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Aslan’a maliyeti sadece futbolcunun ücreti olacak. (Star)

Senin için hazırladığımız haberler