Vatandaşından Sörloth yorumu: "Lanet bir gole ihtiyacı var"

27.11.2020 - 11:59 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 12:03

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Bundesliga'da ise Leipzig'deki performansıyla eleştiriliyor. Sörloth ile ilgili bir açıklama da vatandaşı, eski golcü Jan-Age Fjortoft'tan geldi. Sörloth, Leipzig'de başarılı olabilecek mi, neden gol atamıyor? Jan-Age Fjortoft değerlendirdi.

Vatandaşından Sörloth yorumu: "Lanet bir gole ihtiyacı var"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Geçen sezon Trabzonspor’da 24 golle gol krallığı yaşayan ve Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth’un performansı Almanya’da tartışılıyor. Bir dönem Alman ekibi Eintracht Frankfurt’ta forma giyen Jan-Age Fjortoft, vatandaşı Sörloth ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sörloth, Leipzig’de başarılı olur mu? İşte Jan-Age Fjortoft’un açıklamaları…

Sörloth, Almanya’da eleştiriliyor

Sörloth, Leipzig ile 2025 yılına kadar süren bir sözleşmeye imza attı. Şu ana kadar Leipzig’de 9 maçta sadece 1 asist yaptı. Leipzig taraftarları ve Alman basını golcü oyuncunun yetersiz kaldığı eleştirilerini yapıyor.

“Haaland ile Sörloth’un kıyaslanması haksızlık”

Norveçli eski golcü futbolcu Jan-Age Fjortoft, “Sörloth ile Haaland’ı aynı şekilde değerlendirmek doğru değil. Bu bir haksızlık. Erling Haaland, Lewandowski’nin ardından bence dünyanın en iyi ikinci forvet oyuncusu. Her koşusu gol atmak için. Şu anda Alexander Sörloth ise bu özgüvene sahip değil” dedi.

“Sörloth’un o lanet olası gole ihtiyacı var”

Sörloth’un beden dilinin çok şey anlattığını söyleyen vatandaşı, “Sörloth’un o lanet olası gole ihtiyacı var. Gol atmalı. Zihnini okuyamıyorum ama neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Başka bir ligden, ülkeden geliyorsun ve başarılı olduğunu ispatlamak istiyorsun. Ben 1993’te Premier Lig’e gittim ve Swindon Town adına tüm zamanların en pahalı oyuncusuydum. Sörloth mutlaka gol atmalı. Atarsa özgüven depolar” diye konuştu.

“İçindeki potansiyeli Nagelsmann çıkaracak”

Öte yandan Jan-Age Fjortoft golcü futbolcuda Leipzig’in yüksek bir potansiyel gördüğü için transfer ettiğini söyledi. Norveçli eski golcü, “20 milyon Euro’nun üzerinde para ödendi ama Leipzig onda bir potansiyel gördü. Sörloth’un içindeki potansiyeli ortaya Julian Nagelsmann çıkaracak” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler