Vatandaşlarından Falcao yorumu: "Endişelenmeyin, Falcao..."

11.03.2020 - 09:15 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 09:20

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile ilgili vatandaşları çok çarpıcı ifadelere imza attı. Radyospor'a konuşan Gustavo Victoria, Hugo Rodallega ve Oscar Cordoba, Falcao için neler söyledi?

Vatandaşlarından Falcao yorumu: "Endişelenmeyin, Falcao..."

Galatasaray forması giyen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, sezonun ikinci yarısında başarılı bir grafik sergiliyor. Falcao’yu çok yakından tanıyan isimler için golcü futbolcunun sezonun ikinci yarısındaki bu performansı sürpriz değil. Denizlispor forması giyen Hugo Rodallega, Galatasaray’ın eski oyuncularından Gustavo Victoria ve Beşiktaş’ın unutulmaz kalecisi Oscar Cordoba, vatandaşı Falcao için Radyospor’da Spor Kazanı programında çok çarpıcı yorumlarda bulundu. Pekiyi ne dediler? İşte yanıtı…

Falcao ligin ikinci yarısında 6 gol attı

Şu ana kadar 9 gol atan Galatasaray’ın golcü futbolcusu Radamel Falcao, ligin ikinci yarısında 6 gol kaydetme başarısı gösterdi. Şu sıralarda da milli takıma davet edilmiş durumda.

Hugo Rodallega: "Falcao dünyanın en iyilerinden biri"

Falcao ile çok yakın arkadaş olan Hugo Rodallega, “Falcao, bu ilgiyi hak ediyor. Dünyanın en iyilerinden biri. Büyük bir karaktere sahip. Bu sezon Falcao, Galatasaray’da çok gol atacak ve katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Gustavo Victoria: "Galatasaray, Falcao için endişelenmemeli"

Bir dönem Galatasaray’da oynayan ve Falcao ile dostluğu uzun yıllardır süren Gustavo Victoria da Radyospor’a yaptığı açıklamada, ”Falcao, çok güçlü bir oyuncu. Çok iyi çalışıyor. Atacağı gollerle Galatasaray taraftarlarını sevindirecektir. Bol gol atan bir Falcao olacak. Benim inancım bu yönde. Galatasaray taraftarları bence endişelenmemeli.” yorumunu yaptı.

Oscar Cordoba ne demişti?

Öte yandan Beşiktaş’ın unutulmaz kalecilerinden biri olan Oscar Cordoba da vatandaşı Falcao ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Oscar Cordoba: "Falcao'nun başarılı olacağına inanıyorum"

Cordoba ise, ”Falcao ile aramızda bir kuşak farkı var. Kolombiya’nın en önemli oyuncularından birisi. Başarılı olacağına ve öyle devam edeceğine inanıyorum. Onunla ilgili haberlerin de geniş yankı uyandırması da son derece doğal” diye konuştu. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler