Ve Agüero hayallerinin şehrine geldi! Messi ile oynayacak...

30.05.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 21:32

Transfer haberleri... Barcelona, Sergio Agüero transferinde büyük yol aldı. Arjantinli yıldız oyuncu, Katalan şehrine ayak bastı. İşte detaylar...

Ve Agüero hayallerinin şehrine geldi! Messi ile oynayacak...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Ara transfer döneminden beri adı Barcelona ile anılan Sergio Agüero, Şampiyonlar Ligi bozgunundan sonra Katalonya'ya uçtu. Bir gün önce Portekiz'in Dragao Stadyumu'nda tarihi mağlubiyet yaşayan oyuncu, takımıyla son maçına çıkmıştı. Agüero, yarın kendini 2 yıllığına Barcelona'ya bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

"Sağlık kontrollerinden geçecek..."

İspanya'da yayın yapan Sport Gazetesi, Arjantinli oyuncunun bugün Barselona kentine geldiğini duyurdu. Habere göre, Agüero yarın sağlık kontrollerinden geçip yeni takım arkadaşı Lionel Messi ile Arjantin'e uçacak. Bu kez de Arjantin Milli Takımı için mücadele edecekler. Arjantin'e gitmeden önce Agüero'nun yeni kulübüyle sözleşme imzalaması düşünülüyor.

"Sakatlıklar, City'de sonu oldu..."

2011 yılından beri, tam 10 yıldır Manchester City için mücadele eden Sergio "Kun" Agüero, bu yıl sakatlıklarından ötürü şans bulamamıştı. Uyluk sakatlığı, diz sakatlığı ve Kovid-19 derken 20'ye yakın resmi maçı kaçıran Agüero, teknik direktör Pep Guardiola'nın gözünden düştü. Sözleşmesi sona eren oyuncu yeni sözleşmeye yanaşmayınca bonservisini eline aldı. 

 

Agüero bu yıl 20 maçta forma giyerken, takımına 6 gol 1 asistlik katkı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler