Ve Ali Koç bitirdi! Efecan Karaca Fenerbahçe'de...

02.02.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 11:28

Son dakika transfer haberleri... Alanyaspor'un Milli oyuncusu Efecan Karaca'nın Fenerbahçe'ye transferi için başkanlar arasında anlaşma sağlandı. İşte detaylar...

Ve Ali Koç bitirdi! Efecan Karaca Fenerbahçe'de...

AJANSSPOR HABER

Devre arasında henüz takıma takviye yapmayan Fenerbahçe'de sol bek ve santrafor arayışları sürerken süpriz bir hamle geldi. Alanyaspor'un 32 yaşındaki sağ açığı Efecan Karaca'nın transferi için sarı lacivertliler büyük mesafe kaydetti.

Başkan Ali Koç ile Hasan Çavuşoğlu masaya oturdu

Sözcü gazetesinden İrfan Yirmibeş'in haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu pazarlık için masaya oturdu. Kulüpler, kontratı sezon sonu bitecek Efecan Karaca için önemli ölçüde anlaştı.

Fenerbahçe'nin Sinan Gümüş teklifine ret

Ali Koç'un Çavuşoğlu'na Efecan Karaca için sezon başında sarı lacivertliler tarafından kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ü bonservisiyle önedi. Alanyaspor Başkanı, Sinan Gümüş'ün maaşının yüksek olduğunu belirterek teklife sıcak bakmadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den ters köşe!
Habere Git

750 bin Euro bedelde anlaştılar

Bunun üzerine Ali Koç'un ikinci teklifi bonservis ücreti ödemek oldu. İki başkanın pazarlıklarında 750 bin Euro rakamında anlaşma sağlandı. Transferin ödeme takvimi gibinin netleşmesinden sonra açıklanması bekleniyor.

G.Saray altyapısından yetişti

Galatasaray altyapısından yetişen Efecan Karaca 2013 yılından beri Alanyaspor forması giyiyor. Futbolcunun da Fenerbahçe'ye transfere sıcak baktığı ve bunu kulübüne ilettiği öğrenildi.

Efecan Karaca'nın performansı

Alanyaspor formasıyla 291 maça çıkan Efecan Karaca bu karşılaşmalarda 28 gol attı, 52 asist yaptı. Futbolcu, 2021-22 sezonunda ise 22 maçta görev aldı. 3 kez topu ağlara gönderen oyuncu, 8 kez arkadaşlarına golpası verdi. Efecan Kara 8 kez A Milli takım forması giydi.

Senin için hazırladığımız haberler