Beşiktaş Transfer Haberleri | Serdal Adalı'dan Talisca sözleri

20.11.2023 - 08:55 | Son Güncellenme: 20.11.2023 - 09:02

Beşiktaş'ta başkan adayı Serdal Adalı, kulübün eski futbolcularından Anderson Talisca ile ilgili taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Transfer Haberleri | Serdal Adalı'dan Talisca sözleri

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş 3 Aralık'ta yeni başkanını seçecek. Adaylardan Serdal Adalı vaatlerini açıkladı Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma ile ilgili sözleri dikkat çekti. 

"Ben gidersem alır gelirim"

Sky Spor YouTube kanalına açıklamalar yapan Serdal Adalı, "Çok ortada dolaşıyor. Talisca'nın şu anda kulübüyle mukavelesi var. Futbolda her şey olabilir. Özellikle Talisca'yı alacağım demiyorum. 'Görüşeceğiz' de demiyorum, ben gidersem alır gelirim." dedi. 

"Oylamaların hepsinde Sergen Hoca çıktı"

Fikret Orman döneminde Okan Buruk, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın'ın gündeme geldiğini söyleyen Adalı, "Yönetim kurulundaki oylamaların hepsinde Sergen Hoca çıktı. Nihayetinde kararı başkan verdi. O da çok uzun tartışmalardan sonra. O tarihte Sergen Hoca ile devam edilseydi, belki hala Fikret Orman başkan olarak devam ediyordu." diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Başkan adayının Okan Buruk itirafı: İstedik...
Habere Git

Hasan Arat'ın sözlerine yanıt

Hasan Arat'ın kendisine yönelik "22 günde aday oldu" ifadesi için Adalı, "Siz 22-23 senedir neredeydiniz? İçindeyim, yaşıyorum ben Beşiktaş'ta." açıklamasını yaptı. 

Transfer sözleri: "3'e 5'e bakmadan"

Başkan seçildiği takdirde sportif direktör olarak göreve getireceğini açıkladığı Mehmet Özdilek ile Rıza Çalımbay'la bir toplantı yaptıklarını vurgulayan Serdal Adalı, "Nerelere ne ihtiyaç olacak bunları sorduk. Nasıl bu takımı toparlarız onları konuştuk. Rıza Hoca bize bir rapor verecek. Beşiktaş'ın kaybedecek 1 dakikası yok. 11 Ocak'ta transfer başladığı gün hocamızın istediği oyuncuları hazır edelim istiyoruz. Hangi mevkilere kimi istiyorsa 3'üne 5'ine bakmadan. Çünkü 1-2 milyon Euro tasarruf edelim derken diğer tarafta 80-85 milyon Euro'luk bir maliyet bekliyor sizi" sözleriyle transfere açık kapı bıraktı.

Talisca'nın adı yaz döneminde de geçmişti

Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın ismi gündeme gelmiş ancak, mevcut şartlardan dolayı transferin gerçekleşmediği açıklanmıştı.

Talisca'nın performansı

Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 80 maça çıkmış ve 37 gol 14 asist üreterek dikkatleri üzerine çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler