Ve Bilic'le ilgili ilk açıklama geldi!

01.03.2019 - 15:30 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 18:30

Ve Bilic'le ilgili ilk açıklama geldi!

Domagoj Vida, Şenol Güneş'ten boşalacak koltuk için adı geçen Slaven Bilic ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Skorer'in haberine göre Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile yollarını ayırdıktan sonra boşta bulunan Kartal’ın eski teknik direktörünün, yeniden İstanbul’a gelme ihtimali doğması Hırvatistan’da en çok konuşulan konulardan bir tanesi haline gelirken, Bilic’in takımın başına geçmesiyle ilgili olarak Vida düşüncelerini aktardı. 

‘Kulüpte herkes Bilic’i seviyor’

Slaven Bilic’i yakından tanıyan Domagoj Vida’ya ulaşan Hırvat basınından TPortal, kulüpteki havayı deneyimli savunma oyuncusuna sordu. 

Vida konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Slaven Bilic burada derin izler bırakmış. Kulüpteki herkes onu seviyor” ifadelerini kullandı.

 

‘Mart başı görüşmeye çağrıldı’

Haberde, Slaven Bilic ile siyah-beyazlılar arasında görüşme tarihinin ayarlandığı da öne sürüldü. Bununla ilgili olarak “Beşiktaş, martın ilk haftasında Bilic’i görüşmeye çağırdı” satırlarına yer verildi.   

‘Kırmızı halıyla karşılarlar’ Beşiktaş taraftarının da Slaven Bilic’i çok sevdiğine değinilirken, “Transfer gerçekleşirse şurası kesin ki Beşiktaş taraftarı kendisini kırmızı halıyla karşılayacak” değerlendirmesinde bulunuldu.

Büyük bir servete kondu

Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad'ın görevine son verdiği Slaven Bilic'le ilgili olarak Bosna Hersek basını çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Slaven Bilic ile yollarını ayırdığını duyurmuştu.

 

21 hafta sonunda yalnızca 15 puan toplayabilen ve 16 takımlı ligde 15. sırada bulunan Suudi ekibi, Hırvat teknik adamın görevine son vermişti.

50 yaşındaki Bilic'in adı, son günlerde ise 2013/14 ve 2014/15 sezonlarında çalıştırdığı Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. 

Bilic hakkındaki bu iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Boşnak basını da flaş bir iddia ortaya attı.

Ülkede yayım yapan Dnevni Avaz gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Hırvat hoca, Al Ittihad'dan ayrılmasının ardından büyük bir servete kondu.

Haberde haftalığı 440 bin euro olan Bilic'e tazminat olarak kalan 31 haftalık maaşının peşin olarak verileceği ifade edildi. Bu da 14 milyon euro'ya tekabül ediyor.

Guti de devam edebilir

Beşiktaş yönetiminin masasında iki farklı alternatif duruyordu. Bazı yöneticiler sezon sonuna kadar hocayla devam etme yönünde fikir belirtirken, diğer yöneticiler ise hocayla yolların ayrılıp sezon sonuna kadar takımı yardımcı antrenör Guti'ye emanet etme konusunda görüş bildirdi.

Ancak Başkan Orman ve A Takımdan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, yönetim kurulunu ikna etmeyi başardı.

Yönetime yakın kaynaklar Guti ile devam etme ihtimalinin sezon sonunda gündeme gelebileceğini ve o günkü koşullara göre karar verileceğini bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler