Ve devreye Monchi girdi! Vida...

27.03.2019 - 12:01 | Son Güncellenme: 27.03.2019 - 12:01

Domagoj Vida için Sevilla'nın ısrarı sürerken, İspanyol kulübünün Sportif Direktörü Monchi'nin de Vida için temaslara başladığı öğrenildi.

Güneş'in haberine göre Hırvat stoperi Domagoj Vida, Sevilla'nın radarında. Radyospor'a konuşan Vida’nın menajeri Uğur Avadan, Hırvat stoperin mutlu olduğunu aktararak, “Monchi, Roma'dayken, Vida'yı istedi. Monchi, yeniden Sevilla'da. İspanyolların bir stoper transfer etmeyi istediğini biliyorum ve Monchi, Vida'yı beğeniyor” dedi.

Temsilcisi Radyospor'a konuşmuştu

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Vida'nın Türk temilscisi Uğur Avadan, ''Beşiktaş'ın gelecek teklifleri değerlendirme kararı var mı bilmiyorum; ama Vida Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu. Beşiktaş da ondan çok mutlu... Fakat transfer pazarı ilginç, ne olacağını bilemeyiz. Ancak benim bildiğim şu anda bir gelişme yok. Vida herkesin istediği bir oyuncu. Mochi, Roma'dayken, Ocak'ta Vida transfer etmeyi çok istedi. Şimdi Monchi, yeniden Sevilla'da. Sevilla'nın sezon sonu için bir stoper transfer etmeyi istediğini biliyorum ve Monchi, Vida'yı beğeniyor. Ama şu ana kadar bizimle temasa geçmediler'' demişti.

Senin için hazırladığımız haberler