Ve Everton kararını verdi!

16.04.2019 - 11:38 | Son Güncellenme: 16.04.2019 - 14:38

Ve Everton kararını verdi!

Henry Onyekuru'nun Fenerbahçe derbisinde gösterdiği performanstan etkilenen Everton yetkilileri, önümüzdeki sezon yıldız oyuncuyu kadroda kullanacak.



Skorer'in haberine göre Henry Onyekuru'nun Fenerbahçe'ye attığı gol, futbolcunun bonservisini elinde bulunduran kulübü tarafından sevinçle karşılandı. 

Galatasaray'ın Nijeryalı oyuncusunun derbide fileleri bulan vuruşu ve maçtaki performansı, Evertonlu idareciler tarafından defalarca izlendiği öğrenildi.


Kadroda değerlendirilecek

Böylesine önemli bir karşılaşmada golünü atarak bu sezonki skorer görüntüsünü sürdürmesinin yanında, futbolcunun hava toplarında da etkili olmaya başlaması sevindirici bir gelişme olarak karşılandı.

Bu sezon maçları İngiliz ekibinin scout'larınca takip edilerek performansıyla ilgili detaylı bir dosya hazırlanan Onyekuru'nun gelecek sezon Everton formasıyla değerlendirilmesi karara bağlandı.


Çalışmalar hızlandırılacak

Premier Lig için gerekli çalışma iznini alamadığı için bu sezon zorunlu olarak sarı-kırmızılılara kiralanan futbolcu için gerekli iznin çıkarılması yönünde devam eden çalışmaların hızlandırılacağı öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde 12 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler