Ve Fatih Terim, bugün Galatasaray'ın başında

20.06.2021 - 18:01 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 02:04

Son dakika spor haberleri. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim açıklaması geldi. İmparator bugün takımın başına geçiyor. İşte detaylar...

Ve Fatih Terim, bugün Galatasaray'ın başında

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas, milyonlarca Galatasaraylı taraftarın merakla beklediği haberi resmen verdi. Elmas, teknik direktör Fatih Terim'in bugün İstanbul'a döneceğini ve Florya'da takımın yapacağı idmanda sahada olacağını açıkladı. 

Ajansspor duyurmuştu

Ajansspor, Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta son bulan Fatih Terim'in döneceğini ve takımın başına geçeceğini duyurmuştu. Burak Elmas, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma bu gelişmeyi resmiyete kavuşturdu. Elmas, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

''Hocamızla görüştük, yarın (bugün) sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele, ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve birlikte çok şey başaracağız.''

 

Fatih Terim yola çıkıyor! Arda Turan kararı
 

 

Fatih Terim'in 5. dönemi

Elmas, seçim öncesi göreve gelmeleri halinde Fatih Terim ile yola devam etmek istediklerini pek çok kez vurgulamıştı. Ve Elmas seçimi kazanıp 38. başkan olur olmaz, sözünü tuttu. İmparator Fatih Terim, böylece Burak Elmas Başkanlığı'ndaki Galatasaray'daki 5. dönemine bugün resmen başlamış olacak.

 

UEFA Kupası şampiyonluğunda birlikteydiler

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas, aynı zamanda sarı - kırmızılıların efsane başkanlarından Faruk Süren'in de damadı. Elmas, teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı 2000 yılında takımda yöneticiydi. Terim ile büyük zaferi yaşama şansı yakalayan Elmas, şimdi efsane hocanın başkanlığını yapacak.

 

Galatasaray'dan paylaşım: ''Efsanemiz Florya'da''

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Fatih Terim haberini vermesinin ardından, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından da bu yönde bir paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşımda Elmas'ın tweet'i 'Efsanemiz yarın (bugün) Florya'da' ifadesiyle tekrar paylaşıldı.

 

Fatih Terim'in damadından "Babalar Günü" fotoğrafı

Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, sosyal medya hesabından Terim'le çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, tecrübeli antrenörün "Babalar Günü"nü kutladı. Bu paylaşım, sosyal medyada kısa sürede binlerce kez etkileşim aldı. 

Terim Twitter'dan mesaj verdi

Öte yandan Fatih Terim de başkan Burak Elmas'ın mesajını retweet ederek, paylaştı. 67 yaşındaki Terim, "Her zamanki heyecanla" yazıp, "İlk Günkü Gibi" hashtag'iyle birlikte sarı-kırmızı kalplerle paylaşımda bulundu. Terim'in bu mesajı kısa süre içinde Galatasaraylı taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı.   

Senin için hazırladığımız haberler