Ve Fellaini transferiyle ilgili ilk kez konuştu! Beşiktaş...

26.12.2017 - 16:04 | Son Güncellenme: 26.12.2017 - 16:04

Ve Fellaini transferiyle ilgili ilk kez konuştu! Beşiktaş...

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden biri olan Marouane Fellaini, Belçika basınına flaş açıklamalarda bulundu, Manchester United'daki geleceğini değerlendirdi. 

Saçlarını kesecek mi?

İlk olarak saçıyla ilgili konuşan Belçikalı, "Henüz kesmeyi düşünmüyorum. Birkaç ay daha bekleyin ve neler olacağını görün. Harika olacak" dedi. 

Gelecek sezon nerede oynayacak?

"Nerede futbol oynayacaksın?" şeklinde gelen soruyu da cevaplayan Fellaini, "Dürüstçe söylemem gerekirse bilmiyorum. Kafamda bir şeyler var ama bunu henüz size söyleyemem. İngiltere'deki 10. sezonumu yaşıyorum. Manchester'daki ilk dönemleri saymazsam iyi günler geçirdim. 5 yıl Everton 5 yıl da Manchester. Azimli biriyimdir. Buradaki herkesi tanıyorum, bu çok güzel" ifadelerini kullandı. 

Manchester United'ın teklifi için ne dedi?

Muhabir: "Premier Lig'e çok fazla para akmaya devam ediyor. Neden ayrılasın?"

Fellaini: "Hala buradayım. (Gülüyor) Eğer Manchester beni burada istemiyorsa bunu bana çoktan söylemeleri gerekirdi. Ama bir teklifte bulundular ve büyük ihtimal bir tane daha gelecek. Kabul edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Böyle bir şeye bir anda karar veremem."

Mourinho ile ilişkisi

Muhabir: "Geleceğinle ilgili yaşanan bu belirsizlik senin Mourinho ile olan ilişkine zarar verdi mi? Senin kalmanı istiyor."

Fellaini: "Hayır, bu konuyu konuştuk. O oyuncularının kararlarına saygı duyan birisi."

Muhabir: "Sadece transferle ilgili değil sakatlıkla ilgili de belirsizlikler oldu."

Fellaini: "Bosna maçında bağlarımdan sakatlık geçirdim. 1 ay sonra Chelsea karşısında oynadım ama 3 hafta sonra Brigton maçında tekrar ağrı hissettim. Sonrasında risk almak istemedim. Şu anda tekrar idmanlara başladım ama henüz %100'ümde değilim. Bu kolay bir süreç değil ama futbolda işler böyledir. Daha kötüsü de olabilirdi. Bosna maçından 2 hafta önce Shane Long'un çok sert bir hareketi vardı. Bacağımı bile kırabilirdi. Eğer tekmelik olmasa bileğim kesin kırılırdı ve sahaladan 6 ay uzak kalırdım.

Transfer iddiaları artıyor!

Dün İngiliz basınında çıkan haberde Fellaini'ye Çin'den astronomik bir transfer teklifi geldiği ve bunu kabul edebileceği iddia edilmişti. Bugün de Serie A devi Roma'nın devrede olduğu yönünde haberler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'a gelen Belçikalı futbolcunun kardeşi ve menajeri Beşiktaş'la bir görüşme gerçekleştirmişti. 

Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek olan yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 12 maçta 4 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler