Ve Fenerbahçe'den transfer bombası! Kocaman sinyali vermişti....

29.01.2018 - 16:15 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 16:15

Ve Fenerbahçe'den transfer bombası! Kocaman sinyali vermişti....

Fenerbahçe stoper bölgesine Serie A devinden transfer yapıyor. 

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından Fenerbahçe son günlerde sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. 

Fenerbahçe'den Paletta atağı!

Sky Italia'nın haberine göre sarı lacivertli ekip, Milan'da gözden düşen Gabriel Paletta ile ilgileniyor. Yazın da Arjantinli savunmacı için girişimlerde buluna Fenerbahçe'nin bu transfer döneminde işi bitirmesi bekleniyor. 

Aykut Kocaman sinyali vermişti!

Aykut Kocaman dünkü Trabzonspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında stoper transferiyle ilgili sinyali vermişti. Kocaman, "Bizim forvet sıkıntımız yok. Üç stoperimiz vardı, ikisi  sakat. Mehmet Topal'ı orta sahadan aldığınız andan itibaren uyum demeyeceğim o bir duvar orada. Bizim arka tarafımızda problem var. Bugün bu net gözüktü. Acil pozisyonumuz stoper, oraya takviye yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Fenerbahçe yaz döneminde Paletta haricinde Milan'ın bir diğer savunmacısı Gustavo Gomez'i de istemişti. Hatta asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Milan tesislerinde görüntülenmişti. 

Fenerbahçe devre arasında Robin van Persie ile yolları ayırırken Eljif Elmas'a lisans çıkarmıştı. 

AJANSSPOR

Bu sezon A takımla tek 90 dakikası var!

31 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Milan formasıyla sadece bir resmi maçta süre aldı. 7 Aralık'ta Rijeka'ya 2-0 kaybedilen maçta 90 dakika oynayan Paletta Milan genç takımıyla da 3 maça çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler