Ve gecenin kahramanı konuştu

06.12.2020 - 21:26 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 21:26

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından kaleci Altay Bayındır, beIN Sports'a konuştu. Başarılı kaleci maçta yaptığı 7 kurtarışla parlamıştı. İşte detaylar...

Ve gecenin kahramanı konuştu

Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertli takımda Altay Bayındır yaptığı 7 kurtarışla maçın yıldızı oldu.

Bir de penaltı çıkaran Altay Bayındır maçın ardından beIN Sports'a yaptığı açıklamada, "Benim adıma iyi bir maç oldu. Takımımız için önemli bir 3 puandı. Güzel bir performans sergiledim. Devamını getirmek için çalışmaya devam edeceğim. Bu başarıyı istikrarlı bir şekilde sürdürüp inşallah devam edip sezon sonunda istediğimiz sonuca ulaşırız inşallah" dedi. (ALTAY GEÇİT VERMEDİ! BU SEZON...)

"Hakem penaltı için acele etti"

Maçın 88. dakikasında VAR'dan gelen uyarı sonrasında iptal edilen penaltı hakkında konuşan Bayındır, "Rodallega'nın bana vurduğu pozisonda hoca hemen penaltıya gitti, VAR'a gidip ona göre değerlendirme yapılmalı. Hoca acele etti" şeklinde konuştu.

"Takım olarak savunma yapmak önemli"

Başarılı file bekçisi, "Bizim için önemli bir maçtı, takım olarak iyi savunma yapmak önemli. Gol yemediğiniz zaman 1 gol bile atsanız kazanırsınız. Bu kurtarışlar biti haftaya alacağımız puanlarlala devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin bunlara ihtiyacı var" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler