Ve Gökhan Töre, Beşiktaş'ta

07.09.2020 - 18:29 | Son Güncellenme: 07.09.2020 - 18:31

Beşiktaş son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor forması giyen Gökhan Töre Beşiktaş'a transfer oldu. İşte detaylar...

Ve Gökhan Töre, Beşiktaş'ta

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Montero'yu transfer eden Beşiktaş, bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı..

Gökhan Töre, Beşiktaş'ta

beIN Sports'ta yer alan habere göre; TFF Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini fesheden Gökhan Töre, Beşiktaş'a transfer oldu

Yeni Malatyaspor ayrılığı duyurdu

Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulübü, Gökhan Töre ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz profesyonel futbolcusu Gökhan Töre ile yapılan görüşmeler neticesinde, sözleşmenin karşılıklı feshine yönelik olarak mutabakata varılmıştır. Bu fesih çerçevesinde kulübümüz 4 Milyon TL tutarında gelir elde etmiştir.  Gökhan Töre'ye kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz" denildi.  

Gökhan Töre 3. kez Beşiktaş'ta

Göhan Töre, 3. kez Beşiktaş forması giyecek. Daha önce de satış opsiyonuyla Premir Lig ekibi West Ham United'a 3 milyon Euro'ya kiralık giden ancak geri dönen Töre, şimdi de Yeni Malatyaspor'dan gelecek ve siyah beyazlılardaki 3. dönemine başlayacak.

28 yaşındaki oyuncu, Doğu Anadolu ekibi ile çıktığı 28 karşılaşmada 2 gol ve 5 asist kaydederken; daha önce formasını giydiği Beşiktaş'ta ise 120 maça çıkmış ve 19 gol  29 asist ile oynamıştı

Fikret Orman'a yüklenmişti

Beşiktaş'ta 2018-19 sezonunun devre arasında kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, dönemin başkanı Fikret Orman'ın kendisi için oynamadan para kazanmak istediği yönündeki ifadelerine cevap vermişti.

Töre;  "Beşiktaş Kulübü'nün maddi sıkıntılar çekmesi, isminin maddi birçok skandalda yer alması, Beşiktaş taraftarını üzdüğü ve endişelendirdiği kadar bazı şahısları üzmüyor. Eğer meseleleri maddi problemler olsaydı, transfer yapmamışken ve ellerindeyken beni sahada her şekilde kullanırlardı. Çünkü buna hazırdım. Fakat bu şahısların amaçlarının Beşiktaş'ımın başarısından çok daha başka şeyler olduğuna artık eminim" demişti.

Söz konusu ifadeleri Mart 2019'da kullanan Töre daha sonra kulüpten ayrılmıştı.

 

"Gökhan Töre ile ilgileniyoruz"

Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gün içerisinde Gökhan Töre hakkında konuşmuş ve Töre ile ilgilendiklerini belirterek, "Gökhan Töre ile ilgileniyoruz. Eğer Yeni Malatyaspor ile kendi sorununu çözerse kapımız açık" ifadelerini kullanmıştı.

Menajeri ne dedi?

Öte yandan Fanatik'e konuşan Töre'nin menajeri Ali Pektaş, "Gökhan, Yeni Malatya'yla sözleşmesini feshetmek için çok büyük fedakarlık yaptı. Hem alacağından vazgeçti hem de kendi cebinden para ödedi. Bu fesih, ona 4 milyon TL'ye mal oldu. Şu anda yeni kulübüne resmi imzayı atmadı" dedi.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler