Ve Joachim Löw sonunda sessizliğini bozdu!

20.10.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 14:59

Almanya'nın eski teknik direktörü Joachim Löw, halefi Hansi Flick ile ilgili açıklama yaptı. Löw, Almanya Milli Takımı'nın performansını da değerlendirdi.

Ve Joachim Löw sonunda sessizliğini bozdu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü olarak görev yapan Joachim Löw, EURO 2020 sonrasında görevinden ayrılmıştı. Löw, kendisinden sonra göreve gelen Hansi Flick hakkında ilk kez bir açıklama yaptı. Detaylar haberde...

Löw, Flick ile ilgili açıklama yaptı

61 yaşındaki Joachim Löw, tam 15 yıl görev yaptıktan sonra milli takıma veda etti ve görevi Hansi Flick'e devretti. Löw, milli maçlar olduğu süre içinde Flick hakkında açıklama yapmayı tercih etmezken, yakın zamanda sessizliğini bozdu.

"Kesinlikle çok iyi bir başlangıç yaptı"

Sky'a konuşan Löw, "Hansi Flick adına mutluyum. Takım adına da mutluyum. Çok umut veriyorlar. Maçlar da iyiydi. İyi ve dinamik bir oyun gördüm. Takıma kesinlikle iyi bir ruh var. Flick kesinlikle iyi bir başlangıç yaptı" ifadelerini kullandı. 

Almanya gümbür gümbür: 18 gol attılar, 1 gol yediler

Löw'ün halefi durumunda olan Hansi Flick, görev yaptığı ilk 5 maçın hepsini kazanmıştı. Almanya Milli Takımı, 2022 yılında Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na katılma hakkı elde etti. Ayrıca Almanya bu süreçte sadece 1 gol yedi ve 18 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler