Ve kupa 'Kral'ın ellerinde! Lille’de gurur günü

24.05.2021 - 18:10 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 18:24

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Ve kupa 'Kral'ın ellerinde! Lille’de gurur günü

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi şampiyonu Lille, kupasına kavuştu. Dün Angers’i 2-1 yenerek ligi Paris Saint-Germain’in önünde ilk sırada bitiren Fransız ekibine kupası kendi tesislerinde verildi. 

Türk diplomatlar törene davet edildi

Törene futbolcular, kulüp yetkililerin yanı sıra Lille Belediye Başkanı Martine Audry, birçok siyasetçi, Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Ali Onaner, Paris Başkonsolosu Serdar Belentepe katıldı.

"We are The Champions" ile podyuma çıktılar

Kupa seremonisinde teknik direktör Christophe Galtier ve futbolcular tek tek isimleri anons edilerek sahneye davet edildi. Futbolcular "We are The Champions" şarkısı eşliğinde sahneye çıktı.

Kral, 'Burak Yılmaz' tezahüratları ile sahnede 

Şampiyonlukta attığı 16 gol ile büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz ise, adının yanı sıra "Kral" tezahüratlarıyla sahneye davet edildi ve kupayı sevgi gösterileri arasında kaldırdı. 

Lille'de 10 yıl sonra şampiyonluk coşkusu

Keyifli anların yaşandığı törende, milli futbolcular Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile takım arkadaşları kupayı kaldırarak 10 yıl sonra Lille’e kazandırdıkları şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

İlgini Çekebilir
Fransızlar bizim çocuklara Fransız kaldı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler