Ve Liverpool kararını verdi! Karius...

22.03.2019 - 14:06 | Son Güncellenme: 22.03.2019 - 17:06

Ve Liverpool kararını verdi! Karius...

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Siyah-Beyazlı taraftarlara saç baş yolduran Loris Karius ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Alman kalecinin sözleşmesinde fesihle ilgili herhangi bir madde yer almadığı öne sürüldü.

Fanatik'in haberine göre son olarak 4 aydır maaş alamadığı için kulübü FIFA'ya şikayet eden Alman file bekçisinin Siyah Beyazlı kulüpteki geleceği de büyük bir tartışma konusu hâline geldi.

25 yaşındaki eldivenin Beşiktaş'tan ayrılabileceğine yönelik dedikoduların çıkmasının ardından Ada basını, konuyla ilgili flaş bir haber yayımladı.
Ada'nın en yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Star'da çıkan haberde Karius'un sözleşmesindeki detaylar ve Liverpool yönetiminin Alman kaleci hakkındaki kararına yer verildi.
Gazete, Beşiktaş ile Liverpool arasında imzalanan sözleşmede oyuncunun kiralık kontratının feshedilmesini öngören hiçbir maddenin bulunmadığını yazdı.
Öte yandan sözleşmesinde 8 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunan Karius'u Liverpool yönetiminin hiçbir şekilde kadrosunda düşünmediği belirtildi.
Senin için hazırladığımız haberler