Ve Lucas Lima resmen veda etti! Yarın resmi imzayı atıyor...

29.11.2017 - 20:31 | Son Güncellenme: 29.11.2017 - 20:31

Ve Lucas Lima resmen veda etti! Yarın resmi imzayı atıyor...

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Lucas Lima, kulübü Santos’a veda etti. Brezilyalı oyuncu kariyerine Brezilya’da devam edecek.

Brezilya futbolunun önemli isimlerinden Lucas Lima sabah saatlerinde Santos kulübünün binasına geldi. Burada kulüp başkanı Modesto Roma Junior ile bir araya gelen Lima, Santos'a resmen veda etti. 

Santos başkanından Lucas Lima açıklaması!

Modesto çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, “Lucas Lima bize gelecek yıldan itibaren Palmeiras forması giyeceğini söyledi. Ona burada geçirdiği 4 yıl için teşekkür ettik. Santos maçları hariç ona bol şanslar diledim. Santos’tan başı dik ayrılıyor. Bize para kazandırmadığı doğru değil. 4 yıl boyunca sahada elinden gelenin en iyisini yaptı” ifadelerini kullandı.

Sözleşme kaç yıllık olacak?

Santos ile olan sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Lima, 1 Ocak’tan itibaren resmen Palmeiras’ın futbolcusu olacak. Yıldız oyuncunun yarın resmi bir açıklamayla Palmeiras’a transfer olduğunu açıklaması bekleniyor. İmza ise 5 yıllık olacak.

Santos ile 203 resmi maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu 19 gol kaydederken iki de Paulista Bölgesi şampiyonluğu yaşadı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer etmek istemişti!

Lucas Lima yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş fakat oyuncu Brezilya'dan ayrılmaya sıcak bakmamıştı. Sarı lacivertli ekip daha sonra bir başka Brezilyalı Giuliano'yu kadrosuna katmıştı. 

Yine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz ay Brezilya'ya düzenlediği transfer seferinde Lima transferi için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler