Ve Lucescu'dan gelecek sözleri! Ayrılıyor mu?

21.05.2017 - 19:44 | Son Güncellenme: 21.05.2017 - 19:44

Ve Lucescu'dan gelecek sözleri! Ayrılıyor mu?

AJANSSPOR- Adı sık sık Türk takımlarıyla anılan Mircea Lucescu'dan geleceğiyle ilgili flaş bir açıklama geldi. 

Lokomotiv Moskova'yı 2-0 yendikleri maçın ardından konuşan Rumen teknik adam ilk olarak ligdeki konumlarını değerlendirdi. Şampiyonlar Ligi bileti alamadıklarını belirten Luce, "Ama ligin son bölümünde eğlenceli ve karmaşık bir futbol oynadık. İyi bir takımımız ve önümüzde harika bir gelecek var. Witsel, Garay ve Hulk gibi 3 süper futbolcunun ayrılmasının ardından tekrar normale dönüyoruz. Zorlu bir yol oldu tabii ki. Gelecek sezon iyi sonuçlar almaya hazırız. Terek'le o şartlar altında oynamasak şu anda Şampiyonlar Ligi'ndeydik" ifadelerini kullandı.

Lucescu kendisine sorulan "Kalıyor musunuz?" sorusuna ise manidar bir cevap verdi: "Eğer bilmiyorsanız sözleşmemin bitmesine bir yıl daha var. Takımın bir araya geleceği gelecek aya kadar süremiz var. Hepimiz bu konu hakkında düşünüp bir karar vereceğiz. Oyuncularımla aramın iyi olmadığı algısı benim üstümde bir baskı oluşturdu ve bu da takımın psikolojik olarak etkilenmesine neden oldu."

Ligi CSKA Moskova'nın arkasında 3. bitiren Zenit, Şampiyonlar Ligi bileti alamamıştı. Deneyimli teknik adamın adı son dönemde Galatasaray ile anılıyordu. 

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler