Ve Real Madrid'de bir devir kapandı! Kaptan veda etti...

07.06.2021 - 15:27 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 15:29

La Liga'da Real Madrid forması giyen Sergio Ramos kulübüyle anlaşamadı. İspanyol futbolcunun transferde rotası Premier Lig olacak. İşte detaylar...

Ve Real Madrid'de bir devir kapandı! Kaptan veda etti...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İspanya Ligi’nde Real Madrid forması giyen Sergio Ramos ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ramos’un  bugün itibarıyla Real Madrid’e veda ettiği gündemde. Detaylar haberde… 

Real Madrid ile Ramos anlaşamadı

Deportes Cuatro’nun haberine göre; Real Madrid, takım kaptanlığı da yapan Sergio Ramos ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamadı. 

Yeni adresi neresi olacak? 

İspanyol ve İngiltere basını, 35 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin Manchester City olacağını öne sürüyor. Önceki haftalarda Ramos’un Real Madrid yönetimine net cevap vermediği hatırlatılıyor.

Ancelotti: “Ramos’un olmadığı bir Real düşünemiyorum”

Yakın zamanda Real Madrid’in başına geçen Carlo Ancelotti’ye Ramos’un durumu sorulmuştu. Deneyimli teknik adam, “Ramos’un olmadığı bir Real Madrid hayal edemiyorum. Kulüp için çok önemli bir oyuncu olduğu bir gerçek. Sözleşme yenileme görüşmelerinin devam ettiğini biliyorum fakat detaylara hakim değilim" demişti.

Sevilla’da başladı Real Madrid’in bayrak adamı oldu

Camas sonrası altyapıda Sevilla’ya giden Sergio Ramos burada parladı. Sevilla B takımı ile oynadıktan kısa bir süre sonra A Takım ile maçlara çıkmaya başladı. 2004-05 sezonunda 39 maçta 2 gol attı ve 2005’de ise Real Madrid ile yeni bir sayfa açtı. 

2005 yılından bu yana Real Madrid’de kesintisiz olarak forma giyen Ramos, toplam 469 maçta 72 kez ağları havalandırdı. Ramos, İspanya Milli takımı’nda ise 180 maçta 23 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler