Sinan Bolat'tan flaş transfer açıklaması! Süper Lig'e geliyor mu?

02.02.2022 - 08:46 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 09:15

Fenerbahçe'nin talip olduğu Belçika ekibi Gent'te forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, ülke basınına geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizde...

Sinan Bolat'tan flaş transfer açıklaması! Süper Lig'e geliyor mu?

Ülkemizde Galatasaray ve Kayserispor formaları giyen futbol hayatını Belçika ekibi Gent'te sürdüren Sinan Bolat devre arası transferinin en çok konuşulan isimlerinden biri durumunda.

Önce Galatasaray, sonra Fenerbahçe...

Belçika ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan 33 yaşındaki milli kalecinin adı Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu. Sarı kırmızılılar kadrosuna katmak için uzun uğraş verdiği Sinan Bolat'ın transferi gerçekleşmeyince Barcelona'dan Pena'yı kiraladı. Sarı lacivertlilerin ise milli kaleciye olan ilgisi sürüyor. 

Fenerbahçe'nin istediği deneyimli eldiven Sinan Bolat, transferiyle ilgili Belçika basınına açıklamalarda bulundu.  

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Premier Lig'den sol bek!
Habere Git

"Aksi takdirde çok fazla tartışma çıkacak"

Sinan Bolat'ın nieuwsblad'de yer alan açıklamasında, "İki kulüp benimle ilgileniyor. Bunu resmi olarak Gent'e bildirdiler. Ne olacağını göreceğiz, çünkü 24 saat içinde çok şey olabilir. Bunun dışında çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Aksi takdirde çok fazla tartışma çıkacaktır. Ama ne hissettiğim konusunda her zaman net oldum. Açıklık varsa herkes için iyidir. Ayrılmak istediğim ağzımdan çıkmadı ama aslında sadece 4-5 aylık sözleşmem kaldı. Sadece netlik istiyorum. Bunu her röportajda söyledim" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler