Ve Sörloth Real Madrid iddialarına son noktayı koydu

09.03.2020 - 15:38 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 15:45

Ve Sörloth Real Madrid iddialarına son noktayı koydu

Trabzonspor'un başarılı santrfor oyuncusu Alexander Sörloth, hakkında çıkan Real Madrid transferleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu İspanyol ekibi hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Karadeniz gazetesinde yer alan habere göre Gaziantep FK ile oynadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un performansı hayal kırıklığı yaratmıştı. Real Madrid dedikodularından etkilendiği iddia edilen Alexander Sörloth ile teknik heyet bir görüşme yaptı.

Trabzonspor'da Alexander Sörloth paniği kısa sürdü. Hüseyin Çimşir, haftaiçi oynanacak Yeni Malatyaspor ve haftasonundaki Medipol Başakşehir maçları öncesinde Alexander Sörloth ile yaptığı görüşmede, ''Hakkında birçok transfer iddiası çıkıyor. Bunları senin kafanı karıştırmak için çıkarıyorlar. Sen sahaya odaklan. Gollerine devam et. Şampiyonluk için sana ihtiyacımız var'' ifadelerini kullanırken, Norveçli golcünün cevabı, genç teknik adamın yüreğine su serpti.

Kuzeyin Kralı, ''Real Madrid ya da başka bir takım şu an umrumda değil. Ben sadece Trabzonspor'un şampiyonluğunu düşünüyorum. Siz merak etmeyin hocam...'' diyerek konsantrasyonunun bozulmadığını dile getirdi.

Norveçli isim, ligde attığı 19 golle krallık yarışında birinci sırada bulunuyor. Sörloth'un en yakın takipçisi Papiss Cisse'nin ise 16 golü bulunuyor.

Bilindiği üzere Alexander Sörloth, 2020-21 sezonunda Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının yüzde 50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6 milyon Euro bedelle Trabzonspor'a kesin olarak transfer olacak.

Senin için hazırladığımız haberler